Bulvár

Elvis Presley él? Brutális összegben fogadtak rá!

  • varin
megosztom

Óriásit kaszálhat egy angol fogadó, ha a Király tényleg él. Vajon tudhat valamit?

Rutinos olvasóink már többször is olvashattak cikkeket arról, milyen őrült fogadásokra képesek a bátor szerencsejátékosok. Ezek többnyire olyan speciális eseményekhez köthetőek, mint mondjuk a Super Bowl, a labdarúgó-világbajnokság vagy az olimpia. Vannak viszont olyan sportoktól független őrültségek is, minthogy léteznek-e földönkívüliek, illetve az egyik legnépszerűbb a Királyra, vagyis Zámbó Jimmyre Elvis Presley-re vonatkozik.

Egy potenciális jelölt Elvisre - Fotó: Daily Star

Noha a Rock 'n' Roll istene 1977-ben elhunyt, a mai napig sokan látni vélik őt az utcákon, illetve hallják hangját különböző bárokban. Pletykák szerint csak megrendezte halálát, hogy nyugodtan élhesse életét visszavonultan.

Ebben az őrültségben hajlandó hinni egy angol fogadó is, aki - ebben az esetben - hihetetlennek látszó magas téttel, 325 fonttal (~ 110 ezer forint) tette meg, hogy még idén kiderül, Elvis nem halt meg. Ha valóban még 2017-ben bejelentkezik a 40 éve meghalt legenda, több, mint 350 ezer font ütné a bátor (vagy őrült?) fogadó markát.

"Ez egy szinte lehetetlen fogadás, igazán vakmerőnek és gyanakvónak kell lenni, hogy megkösse valaki. Azt hiszem azonban, hogy rossz nyomot követ a fogadó és hamarosan fájóan ő is belátja majd, a Király már nincs köztünk" - nyilatkozta az egyik bukméker szóvivője.

Elvis Presley egyébként lassan 83 éves lenne, halálának évfordulója pedig augusztus 16-án lesz.

megosztom