NB I

Egy pontot ért a borzalmas ferencvárosi játék

  • varin

A zöld-fehéreknél nyoma sem volt a Mezőkövesd elleni kreatív támadójátéknak.

Debrecenben játszották a 4. forduló rangadóját, bár a Debrecen-Ferencváros derbi csak az elmúlt 10-15 év alapján nevezhető rangadónak, a közelmúlt egyértelmű fővárosi fölényt mutat. A Lokinál több meglepetést is láthattunk a kezdőben, az új igazolások közül sem Tabakovic, sem pedig Ján Novota nem kezdett, míg a védelemben olyan nevek kaptak helyet, mint Kinyik vagy Bényei. A vendégeknél a kezdőben kapott lehetőséget a Mezőkövesd ellen kitűnően játszó Moutari, valamint a sérüléssel bajlódó Otigba is, Gera és Hajnal azonban nem tudta vállalni a találkozót.

Az első játékrész teljesen ellentétes volt a várakozásokkal, a Debrecen teljes mértékben lefutballozta a Ferencvárost. Dibusznak több ízben is hatalmasat kellett védenie, míg Nagy Sándornak semmi dolga nem volt a debreceni kapuban. Noha a Loki még nyeretlen, a Fradi pedig veretlen volt a bajnokságban, nagyon felborult a pálya az első 45 percben, így kisebb csoda, hogy 0-0-val és nem debreceni vezetéssel vonultak félidőre a csapatok.

Fotó: MTI

A fordulás után inkább a Debrecen játéka romlott le a vendégek szintjére, mintsem a Fradié lett volna jobb. Továbbra is szinte minden zöld-fehér támadás rossz passzal, rossz beadással ért véget, míg a Lokinál sem láthattuk azt a megalkuvást nem tűrő támadójátékot, mint az első félidőben. A második játékrész két igen gyengén játszó csapat hektikus fel-alá szaladgálásáról szólt, így nem csoda, hogy ismételten 0-0 született a két gárda találkozóján. A döntetlen opcióra 3.40-szeres pénzt fizetett a    .

A Mezőkövesd-Videoton és az Újpest-Videoton találkozót 20 órától játsszák.

2017-08-05;212
2017-08-06;212
239099