Európa Liga

Mi bízunk a Videotonban! - tipp a magyarok meccsére

Az első meccsen mutatott játék és az eredmény is biztató, ebben a szellemben tippeltünk a találkozóra.

2-1-es hátrányból várja a felcsúti visszavágót a Videoton együttese a Girondins Bordeaux ellen, vagyis egy soványka, kapott gól nélküli győzelem már elég lenne Lazovicséknak a továbbjutáshoz. A jó hangulat már garantált, hiszen minden jegy elfogyott, már csak csodát kéne tennie a fehérvári alakulatnak, ki kéne ütnie az Európa Ligából a sokkal esélyesebb franciákat.

Marko Nikolics gárdájának egy olyan eredményre lenne szüksége, amilyet eddig négy meccsből egyszer tudott elérni - hazai pályán 1-3-0 eddig a csapat mérlege. A szerb tréner korábban úgy nyilatkozott, csak tökéletes játékkal érheti el a célját a magyar csapat.

   
Videoton Döntetlen Bordeaux
3.80 3.35 1.85

Az első meccs egyébként abból a szempontból is jó képet festett az esélyekről, hogy messze nem arról volt szó, hogy a Videoton betonvédekezéssel bekkelte ki a szoros vereséget, sőt benne volt a játékban akár a 2-2 is. Ráadásul hogy a francia védelem mennyire sebezhető, arra jó bizonyíték Scsepovics gólja is.

Mint arról korábban beszámoltunk, a statisztikai mutatók is igen barátian festenek, hiszen a Videoton hazai pályán 35-11-10-es mutatóval bír az európai kupameccseken, ráadásul 31-szer is olyan eredményt ért el a piros-kék gárda, amely után Felcsúton durranhatnának a pezsgők.

Ami a várható kezdőcsapatokat illeti, vélhetően Anel Hadzic helyén a középpálya bal oldalán Ezekiel Henty játszik majd, míg a franciáknál a "győztes csapaton ne változtass" elv érvényesülhet.

A Bordeaux az utolsó 13 idegenbeli kupameccséből csak kétszer nem kapott gólt.

Noha nem gondoljuk, hogy a fehérvári csapat már az első percekben nekiront ellenfelének, azzal sem számolhatnak nagyon Juhászék, hogy a Bordeaux nem talál majd be Kovácsik kapujába. Előzetesen úgy tűnik, minimum 2, de inkább 3 gól kell majd a továbbjutáshoz, egy 3-1-gyel mondjuk elégedettek is lennénk mind a tippünk, mind pedig a magyar szívünk okán.

hatharom.com
Mindkét csapat szerez gólt
@1.75
2017-08-03;73