Bajnokok Ligája

Nagy Dominikék visszavágnának Kleinheisleréknek

megosztom

Többek közt a magyar érdekeltségű BL-párharccal, vagyis a Legia Varsó-Asztana meccsel nyernénk. Az odds bő háromszoros.

Nagyék visszavágnának Kleinheisleréknek. - Fotó: twitter.com/legiawarszawa

Legia Varsó-Asztana
Tipp: Legia Varsó
Odds:
1.70 @ Tippmixpro

A magyar érdekeltségű BL-párharc első meccsét némi meglepetésre 3-1-re nyerte a Kleinheisler Lászlót soraiban tudó Asztana Nagy Dominik, vagyis a Legia Varsó együttese ellen. Ennek köszönhetően a lengyel bajnoknak legalább két góllal kell nyernie a visszavágón, ha tovább akar jutni.

Szerintünk ez bőven benne van a pakliban, egyébként is a Legia nagyobb játékerőt képvisel, hazai pályán pedig rendre jól teljesít. Tavaly például a Sportingot megverte a BL-csoportkörében, a Real Madriddal ikszelt, míg az Európa Liga rájátszásában a későbbi döntős Ajax sem tudta legyőzni Nagy Dominikékat a Wojska Polskiego Stadionban.

Hétvégén a varsóiak első ízben nyertek a bajnokságban, vagyis jól hangoltak a szerdai meccsre, így pedig minden esélyük megvan arra, hogy legyőzzék a házon kívül komoly meccseken általában betliző Asztanát.

[2567327] 2017-08-02 20:45:00 Legia - Lokomotiv Astanax;

FC Köbenhavn-Vardar Szkopje
Tipp: FC Köbenhavn
Odds:
 1.55 @ Tippmixpro

A Vardar Szkopje eddig meglepően jól szerepel a BL-ben, hiszen a svéd bajnokot kiejtette, a dán aranyérmes elleni odavágót pedig 1-0-ra behúzta. A macedónoknak ugyanakkor roppant nehéz dolguk lesz szerdán, hiszen már az első meccsen is jobb volt a Köbenhavn, ráadásul a Vardar gólja roppant szerencsés körülmények között esett a múlt héten.

A dánok az utóbbi években jól mennek a nemzetközi kupákban, tavaly a BL-csoportkörben a Leicester és a Porto mögött a harmadik helyen végeztek kilenc pontot szerezve úgy, hogy hazai pályán veretlenek maradtak. Az Európa Liga rájátszásában kiejtették a Ludogorec csapatát, majd a későbbi finalista Ajax állította meg őket, igaz, a hollandokat otthon legyőzték.

A felek közt minőségbeli különbség van, s mivel az FCK győzelmi kényszerben van, szerintünk nem is hibázik a dán óriás, sőt vélhetően már a rendes játékidőben eldönti a továbbjutás kérdését.

[2567314] 2017-08-02 20:00:00 FC Koppenhága - FK Vardar Skopjex;

Rijeka-Salzburg
Tipp: Több, mint 1,5 gól
Odds: 
1.30 @ Tippmixpro

A horvát és az osztrák bajnok csatája egy roppant eseménydús meccsen 1-1-re végződött az elmúlt héten Salzburgban, így a Rijeka van lépéselőnyben. No, de nem akkorában, hogy a hazaiak hátradőlhetnek a visszavágón, hiszen pokoli 90 perc vár a gárdára. Ugyanakkor ez a vendégekre is igaz, ráadásul a Red Bullnak egy gólt minimum lőnie kell, de, ha nem akar túlórázni, akkor legalább kétszer be kellene találnia.

Mivel az egyik csapat lépéskényszerben van, így egy idő után igazi nyílt sisakos küzdelem is kialakulhat a pályán, főleg, ha a salzburgi csapat rohamai közül az egyiket siker koronázza. Ez felkavarhatja az állóvizet, s könnyedén összejöhet minimum két találat. Ha nem így történne, akkor is két olyan gárdáról beszélünk, amelyekben akármikor benne van a gól, így szerintünk az együttesek képesek teljesíteni az általunk felállított határt.

[2567318] 2017-08-02 20:45:00 Rijeka - Salzburgx;
hatharom.com
Legia Varsó-Asztana Legia Varsó
FC Köbenhavn-Vardar Szkopje FC Köbenhavn
Rijeka-Salzburg Több, mint 1,5 gól
@3.43
Fogadási határidő: 08.02. 20:00
megosztom