Átigazolás

Elrabolták a Sevilla új igazolását, de azért aláírta a szerződését

  • varin

Ötletes videóval jelentették be az andalúz gárdánál, hogy visszatér a csapatba Jesús Navas.

Éver Banega, Nolito, Muriel és Kjaer után újabb nagy nevet jelentettek be az érkezők között Sevillában, a klub szerződtette a Manchester City szélsőjét, Jesús Navast. A 31 éves középpályásnak persze aligha ismeretlen a Sanchez Pizjúan öltözője, hiszen a klubnál nevelkedett egészen 2013-ig, amikor is elvitte őt a Manchester City 20 millió euró ellenében. A visszatérő klasszist méltó módon, egy frappáns, emberrablós videóval mutatták be régi-új csapatánál.

Navas már hónapok óta elvágyódott a Manchester Citytől, ahol egy bajnoki címet és Ligakupát is nyert az égszínkékekkel. Az előző szezonban azonban csak epizódszerep jutott a 35-szörös válogatott játékosnak, 36 mérkőzésen 1800 percet játszott, ami szignifikáns visszaesés a két évvel ezelőtti 3500 perchez képest. Navas négy évre írt alá a Sevillával és elmondta, rendkívül boldog, hogy ismét az andalúz gárdában szerepelhet.

Fotó: Mirror

Az augusztus 19-én kezdődő spanyol bajnokság favoritja a Real Madrid (1.90), őket szorosan követi a Barcelona (1.95), míg a Sevillára 135-szörös oddson fogadhatunk a  -n.