Nemzetközi foci

Neymart már orvosira várja a PSG

  • MVB80

Még mindig nehéz kiigazodni a Neymar-ügyön, de ami két hete valószerűtlennek tűnt, az immár egyre hihetőbbnek tűnik.

A francia L’Équipe azt írja, Neymar nem utazott vissza Spanyolországba a társakkal az amerikai túra után, hanem Kínába vett az irányt, hogy eleget tegyen a szponzori kötelezettségeknek, majd onnan Katarba utazik, hogy kedden részt vegyen a PSG által szervezett orvosi vizsgálaton.

Ami általában az utolsó lépés a szerződéskötés előtt, de a képet árnyalja, hogy a Barca-közeli Mundo Deportivo azt írja, a PSG még nem vette fel a kapcsolatot Neymar ügyében a katalán klubbal.

A Barca-szurkolók padlót fognának, ha elmenne

A Barca továbbra is számít a brazil klasszisra, aki nyilvánosan még egyszer sem mondta ki, hogy távozni szeretne.

A Barcelona játékosainak is tele van a hócipőjük a Marca szerint, hogy minden sajtóeseményen arról faggatják őket, mit gondolnak Neymar esetleg távozásáról, úgyhogy ők is szeretnének tisztán látni az ügyben.

Érhető módon mindannyian azt szeretnék, hogy társuk maradjon, de közben úgy érzik, nagyon elhúzódik az ügy. Főleg, hogy közeledik a szezon első tétmeccse, augusztus 13-án a spanyol Szuperkupa-döntő első felvonásán a Real Madrid látogat a Nou Campba.

A két csapat a hétvégén Amerikában játszott egymással, Neymar két gólpasszal járult hozzá a Barca 3-2-es győzelméhez, majd utána negyedórát töltött a Real Madrid öltözőjében, egyesek szerint ekkor búcsúzott el a nagy ellenfél játékosaitól.

Ugyanakkor a másik oldal, amely még mindig nem hiszi, hogy Neymar Párizsban köthet ki, azzal érvel, hihető-e, hogy egy hatalmas pénzzel kecsegtető szerződés küszöbén Neymar kiteszi magát annak a veszélynek, hogy megsérül egy Real elleni felkészülési meccsen?

Egyelőre várni kell, hogy kiderüljön, mi lesz a vége, de az biztos, hogy jelen állás szerint talán már az lenne a meglepőbb, ha Neymar továbbra is Lionel Messi és Luis Suárez társaként varázsolna.

1x2    Spanyol Szuperkupa-döntő
Barcelona Döntetlen Real Madrid
1.80 3.95 3.65