Tipp

Korrekt pénzt kereshetünk a Francia Szuperkupával!?

Szombat este megkezdődik a francia klubidény, a Szuperkupa döntőjében a Monaco és a PSG csap össze.

Érdekes helyszínen, a marokkói Tanger városában rendezik meg a Francia Szuperkupa fináléját, amelyen a bajnoki címvédő Monaco és a kupagyőztes PSG méri össze erejét. A bukmékerek szerint a találkozó favoritja a fővárosi alakulat, a nyári történéseket is szem előtt tartva ezúttal egyetértünk mi is az oddsmesterekkel.

1x2    
Monaco Döntetlen PSG
4.40 3.75 1.70

Kétségtelen, hogy a tavalyi évad meglepetéscsapata a Monaco volt, hiszen a francia bajnokság megnyerése mellett a Bajnokok Ligájában is várakozáson felül teljesített. Azonban ahogy az ilyenkor lenni szokott, a nagyhalak lerabolták a keretet, és a tavalyi kezdő alapemberei közül Benjamin Mendy, Bernardo Silva és Tiemoué Bakayoko is elhagyta a hercegséget. Az érkező oldalon Youri Tielemanst emelhetjük ki elsősorban, az Anderlecht 20 éves irányítójáért közel 22 millió fontot fizetett a Monaco.

A piros-fehérek a nyári felkészülés során hat barátságos mérkőzést játszottak, a mérlegük pedig kettő győzelem, három döntetlen és egy vereség. Ha hozzávesszük, hogy ezt az eredménysort a St. Pölten (3-0), a Rapid Wien (2-2), a Stoke City (4-2), a PSV (0-0), a Fenerbahce (1-1) és a Sporting (0-1) ellen sikerült elérni, akkor az is leírhatjuk, hogy nem sziporkázott a francia bajnok ezeken a találkozókon.

Monaco#fra-monaco#5

A PSG háza táján kevés izgalmas dolog történt a nyáron, jelenleg a Neymar-saga az, ami leginkább lázban tartja a párizsi drukkereket. Unai Emery csapatából egyetlen alapember sem ment el, a brazil Maxwell visszavonulása lehet az egyetlen komolyabb érvágás a Szajna-partiaknak. Az érkező oldalon Dani Alves nevét emelhetjük ki, de összességében elmondható, hogy a PSG a már jól összeszokott alapanyagból operálhat.

A Monacóval ellentétben a PSG igazi sztárcsapatok ellen készült fel a szezonra, miután részt vett a Bajnokok Tornája elnevezésű bemutatótornán. Emery legénysége a Roma (1-1), a Tottenham (2-4) és a Juventus (2-3) ellen is pályára lépett, és bár egy remi mellett két vereséget is elkönyvelhetett, nem lehet ok az elégedetlenségre, főleg, hogy a két zakó két hajrágól eredménye volt.

Paris Saint Germain#fra-paris_saint_germain#5

Nemcsak a minőségi ellenfelek miatt gondoljuk úgy, hogy a PSG jobb passzban várhatja ezt a meccset. A Monaco-játékosok körüli hercehurca aligha tesz jót az öltözőnek - gondolunk itt első sorban Mbappéra -, a három alapember távozásával pedig Leonardo Jardimnak időre lehet szüksége, amíg megtalálja az új "legjobb csapatát". A PSG-nél ezzel szemben adott minden a sikerhez, a bajnoki cím elvesztése miatt a Monaco elleni párharcokat pedig különösen nagy motivációval várhatják a fővárosiak.

A két csapat legutóbbi két meccse is sima PSG-sikert hozott, a Ligakupában (4-1) és a Francia Kupában (5-0) is kitömte ellenfelét a PSG.

A semleges helyszín, a Monaco távozói valamint a PSG csendes alapozása miatt úgy véljük, hogy sorozatban harmadszor is a Párizs örülhet majd a lefújás végén.

Monaco - PSG
hatharom.com
PSG nyer
@1.70
Fogadási határidő: 21:00
[2585720] 2017-07-29 21:00:00 Monaco - Paris Saint Germainx;