NB I

Aligha Pakson támad fel az atomjaira hullott Loki

Hiába jó a Loki szériája Pakson, jelenleg nagyon nehéz elképzelni, hogy Tiszáék pontot szereznek idegenben.

Fotó: NSO

Igen sokat foglalkoztunk az elmúlt napokban a DVSC körül kialakult helyzettel, ennek persze bőségesen van is apropója, hiszen a Loki két kilátástalan vereséggel kezdte meg a bajnoki évet. A hajdúsági alakulat ráadásul két közvetlen vetélytársa ellen szerzett nulla pontot, ami nem túl hízelgő előjel a szombati, Paks elleni mérkőzést megelőzően. A Loki pechére (vagy éppen szerencséjére?) szintén egy olyan gárda lesz Mészárosék ellenfele, amely a kiesés ellen küzdhet idén. Sikerül vajon a "bravúr" és ezúttal nem kap ki a DVSC?

   
Paks Döntetlen Debrecen
2.20 3.20 3.20

"Az első két mérkőzésünk sajnos nem sikerült jól, hisz mind a kétszer egygólos vereséget szenvedtünk" - kezdte nyilatkozatát Herczeg András a DVSC honlapján. Azt gondolom, hogy a Mezőkövesd elleni találkozón szerezhettünk volna legalább egy pontot, de sajnos nem sikerült. Nyilván az sem lett volna nagy siker, de mégsem vereséggel kezdtük volna a bajnokságot.

Véleményem szerint nehezebb helyzetben van a csapat, mint egy éve, holott akkor az utolsó fordulóban dőlt el a bennmaradás. Reálisan kell néznünk a Paks elleni összecsapást is, sajnos nem mi vagyunk a meccs esélyesei.

A pályának vannak olyan területei, ahol több labdát kell szereznünk és pontosabban kell játszanunk. Ezúttal is fontos lesz, hogy minél gyorsabban tudjunk védekezésből támadásokat indítani. Nyilván megpróbáltunk minél jobban felkészülni az atomvárosiakból, szeretnénk meglepetést okozni" - mondta szokatlan őszinteséggel a Loki mestere.

[2538896] 2017-07-29 18:00:00 Paks - Debrecenx;10

Két forduló elteltével Pakson sem lehet hatalmas hurráhangulat, hiszen Csertői Aurél fiai egyetlen ponttal szerénykednek, miután ikszeltek az Újpest ellen is kikaptak Mezőkövesden. Igaz, a mester legalább annak örülhet, hogy a góllövéssel nincsenek problémák, ráadásul a gárda mindkétszer izgalmas, jó mérkőzést játszott.

Hiányzók mindkét oldalon lesznek, a hazaiaknál Kecskés Tamás eltiltását tölti, míg a vendégeknél Jan Novota és Takács Tamás továbbra is sérült.

Az utóbbi években nem ment rosszul a Lokinak Tolna megyében, az elmúlt hat évben mindössze egyszer tudott nyerni a Paks hazai pályán, még 2014-ben, kettős emberelőnyben. Véleményünk szerint mindkét csapat nyílt sisakos, bátor támadófutballt mutat majd be, amelynek eredménye sok gól lehet. 3-1, 2-1, 2-2 körüli eredményt várunk, ennek szellemében a gólokra fogadunk.

hatharom.com
Mindkét csapat szerez gólt
@1.75
[2538896] 2017-07-29 18:00:00 Paks - Debrecenx;
2017-07-29;212
2017-07-30;212
239099