Európa Liga

Ezt a bátor tippet néztük ki a Videoton meccsére!

Csütörtök este a Girondins Bordeaux otthonában lép pályára a Videoton az Európa Liga selejtező 3. fordulójában. A fogadóirodák szerint a fehérváriaknak nem sok esélyük van a jó eredmény elérésére.

Utolsó, még versenyben lévő magyar csapatként léphet pályára csütörtök este a Videoton, amely az Európa Liga selejtezőjében a francia bajnokság legutóbbi kiírásának hatodik helyezettje ellen méretteti meg magát. A fogadóirodák szerint az odavágó esélyei teljesen egyértelműek, a Girondins győzelme 1.30-as szorzóval fogadható, míg a Vidi sikere kereken 9-es oddsot ér jelenleg.

1x2    
Bordeaux Döntetlen Videoton
1.30 4.60 9.00

A Videoton a bajnokságban a Puskás Akadémia elleni győzelemmel melegített a francia gárda elleni ütközetre, Marko Nikolics együttese Lazovics és Scsepovics vezérletével gyűjtötte be első sikerét a hazai pontvadászatban. A két szerb légiósra csütörtökön is kulcsszerep hárulhat, akár csak Fiola Attilára és Juhász Rolandra. A két védő a nyáron tagja volt az Ausztriát 2-0-ra legyőző magyar válogatottnak, és mivel azt a meccset is a Bordeaux-ban rendezték, számukra kellemes emlékeket idézhet fel az aréna. Nincs ott viszont a keretben Paolo Vinícius, aki részleges izomszakadása miatt kényszerpihenőjét tölti.

A Videoton kerete a meccsre
Kovácsik Ádám, Horváth Tamás, Juhász Roland, Fejes András, Barczi Dávid, Pátkai Máté, Varga József, Fiola Attila, Szolnoki Roland, Géresi Krisztián, Stopira, Loic Nego, Danko Lazovics, Marko Scsepovics, Suljic Asmir, Anel Hadzic, Mirko Maric, Ezekiel Henty, Szabó Bence, Tamás Krisztián.

A Girondins Bordeaux csapatával részletesebben ebben a cikkünkben foglalkoztunk, röviden összefoglalva elmondhatjuk a francia csapatról, hogy egy masszív, szervezett csapat benyomását kelti. Az összesen 74 millió eurót érő keretben találhatunk néhány nagy nevet is (Plasil, Toulalan, Contento, Costil, Jallet), de igazi világsztárja nincs a bordóiaknak, így jó csapatmunkával a Videoton ki tudja küszöbölni a keretek közötti különbséget.

Az mindenképpen a Videoton esélyeit növeli, hogy a Bordeaux számára még nem kezdődött el a szezon, így a 2017/18-as idény első hivatalos tétmeccse a csütörtöki lesz a franciáknak. A felkészülés során azért játszott néhány meccset a Girondins, sőt, valamennyit meg is nyerte, ugyanakkor egyik összecsapáson sem sziporkázott és csak 1-2 rúgott gólra futotta tőle.

Egy ilyen kétmeccses párharcban rendkívül sokat ér egy idegenben szerzett gól, ezért a Videoton számára is cél kell, hogy legyen a védekezés mellett a támadások építése is. Persze a várható forgatókönyvek szerint a Vidi elsősorban kontrákból lehet veszélyes, a szerb kontingens a francia csapat ellen is összehozhat egy-két szép akciót. Összességében úgy véljük, hogy a Bordeaux a szezon ezen szakaszában még messze lesz a csúcsformától és inkább bizalmat szavazunk a Vidinek és kiszurkolunk egy fehérvári gólt.

 
hatharom.com
Vendégcsapat góljainak a száma : 1
@2.60
Fogadási határidő: 20:30
[2567523] 2017-07-27 20:30:00 Bordeaux - Videotonx;