Átigazolás

Kiderült, mennyire van közel a Real Madrid Mbappéhoz

A Monaco egyik első embere nyilatkozott a sztárjátékossal kapcsolatban.

Néhány hétig egészen nagy csend uralkodott Kylian Mbappé körül, júliusban alig-alig volt téma a francia tini átigazolása a Monacóból. Kedden azonban új hírek láttak napvilágot, lapértesülések szerint ugyanis megszületett az egyezség a 18 éves játékost illetően, 160+20 millió euró ellenében Madridba teszi át a székhelyét. Hogy történt-e bármilyen megállapodás, arról a francia klub vezérigazgatója, Vadim Vasziljev nyilatkozott.

A Real Madrid legközelebb épp azzal a Manchester Cityvel találkozik, amelyik szintén harcban áll Mbappé kegyeiért. Ha érdekel, milyen oddson fogadhatsz a    -n a derbire, kattints ide!

"Mindenkit biztosítani szeretnék afelől, hogy nem történt semmilyen megegyezés egyik klubbal sem. Vannak nagyon komoly ajánlataink érte, ami nem meglepő, hiszen a világ legnagyobb tehetségéről beszélünk. Jelenleg azonban a szerződéshosszabbítás van terítéken és nagyon remélem, hamar pont kerül az ügy végére" - mondta Vasziljev.

Fotó: The Sun

Az orosz üzletember egyébként reagált a Neymar-pletykákra is, a brazil PSG-be szerződésével kapcsolatban azt mondta "jó lenne, ha Neymar a Ligue 1-ben futballozna, jót tenne a francia bajnokságnak".

Noha egyelőre Monacóban nemigen ismerték el, hogy készek árúba bocsátani legnagyobb értéküket, a keret kicserélődése már javában tart, hiszen Benjamin Mendy, Bernardo Silva és Tiemoué Bakayoko is távozott, de néhány órán belül vélhetően Thomas Lemar is elköszönhet a még megmaradt társaktól.

Ha Mbappé és Lemar is távozik Monacóból, a klub nyári bevételei a játékosok értékesítése után átlépnék a 380 millió eurót.

A fél Európa által körüludvarolt támadó tehát távolodni látszik Madridtól, de azért ne vegyük készpénznek Vasziljev szavait, nemrégiben például a Lyon elnöke, Jean-Michel Aulas közölte, nem gondolja, hogy Lacazette távozik, majd néhány nappal később már be is mutatták őt Londonban.

Mbappé esetében jelenleg a távozás tűnik valószínűbbnek az oddsok alapján, csábítónak tűnik azonban a 2.40-szeres szorzó arra, hogy a francia lehúz még egy évet Monacóban.

Melyik csapat játékosa lesz Mbappé szeptember 3-án?
Real Madrid 1.40
Monaco 2.40
Manchester City 6.50