Átigazolás

Elpasszolja házi gólkirályát a Milan

  • MVB80

Carlos Bacca már a Bayern ellen sem játszott, a Marseille nyújt neki mentőövet.

Alaposan bevásárolt a Milan a nyáron, az olasz bajnokságban hatodik helyen záró csapat támadósora is kicserélődhet, érkezett André Silva, valamint Fabio Borini, de még tervben van egy nagy név megszerzése, jelen állás szerint a torinói Andrea Belotti leigazolására van a legtöbb esély.

Ez viszont azt jelenti, hogy az előző idény kerettagjai közül többen is létszámfelettivé váltak, Gianluca Lapadulát már le is passzolta a Milan a Genoának.

Montella nem számít már rá

Most pedig úgy tűnik, hogy az elmúlt két idényben házi gólkirályként záró, összesen 31 bajnoki gólt szállító Carlos Bacca is távozik, a Marseille 15 millió euró körüli összeget ajánl érte. A Milan ennél valamivel többet szeretne, de várhatóan meg tudnak egyezni majd a felek a mindenkinek megfelelő összegben.

Lehet, hogy ez volt az utolsó gólja a Milanban:

A 30 éves kolumbiai csatár nem is lépett pályára a Milan legutóbbi felkészülési meccsén a Bayern ellen, amelyet meglepetésre 4-0-ra nyert meg a csapata, és Vincenzo Montella edző már akkor elárulta, hogy azért hagyta ki a játékost, mert még nem dőlt el a sorsa, amivel kvázi kimondta, hogy Bacca elmegy.

A Milan csütörtökön már tétmeccset játszik, az EL-selejtező 3. fordulójában a román Craiova lesz az ellenfele, és Silva, Borini, valamint Bacca mellett Suso, a Bayern ellen duplázó Patrick Cutrone, és a Fenerbahce által erősen csábított M’Baye Niang lett benevezve.

1x2    
Craiova Döntetlen Milan
9.50 4.90 1.25