Európa Liga

Vajon ezúttal lesz kedvük focizni a Videoton futballistáinak?

A Videoton háromgólos előnyből várja a Kalju elleni Európa Liga visszavágót csütörtökön.

Háromgólos előnyből várják a visszavágót Lazovicsék. - Fotó: vidi.hu

Egy hete 3-0-ra győzött a Videoton együttese az észt bronzérmes, Nomme Kalju otthonában, vagyis reményeink szerint csupán formalitás lesz a visszavágó. Azonban nagy kérdés, hogy ezúttal lesz-e kedve futballoznia a fehérvári focistáknak?

1X2 -   
Videoton Döntetlen Nomme Kalju
1.20

5.25

11.00

Történt ugyanis, hogy Marko Nikolics, a Balmazújváros ellen lejátszott mérkőzést követően azt nyilatkozta, hogy nem mindegyik focistájának volt kedve futballozni az újonc ellen. Pedig még csak a szezon elején tartunk, és annak a mérkőzésnek volt tétje, méghozzá sokkal nagyobb, mint amilyen a csütörtökinek lesz...

No, mindegy is, reméljük a Vidi játékosok megkapták a dorgálást, és legalább ezt a meccset annyira komolyan tudják venni, hogy a háromgólos előnyüket nem herdálják el, és továbbjutnak a következő körbe, ahol a francia Bordeaux ellen csatázhatnak. Azt a meccset pedig vélhetően már biztosan komolyan veszik, hiszen olyan erősségű csapattal, ilyen mentalitással, aligha találkoznak többet a szezon során...

"Megnyugtató előnyből várjuk a csütörtök esti visszavágót, a célunk pedig az, hogy kettős győzelemmel jussunk tovább. Ha úgy alakul, hogy játéklehetőséget kapok, akkor mindenképp góllal vagy gólpasszal szeretném segíteni a csapatot. Biztos vagyok benne, hogy az önbizalmunknak jót tenne a Puskás Akadémia FC elleni bajnoki előtt az, ha hazai pályán is nyerni tudnánk a Nomme Kalju ellen. Tisztában vagyunk azzal, hogy továbbjutás esetén igen komoly feladat vár ránk, hiszen a francia Bordeaux lesz ebben az esetben az ellenfelünk, ezzel a mérkőzéssel azonban még egyáltalán nem foglalkozunk, hiszen előbb ki kell harcolni a továbbjutást" - mondta a vidi.hu-nak Géresi Krisztián.

Ami a sportfogadás részét illeti a mérkőzésnek, a visszavágó egyértelmű esélyese a Vidi, a    a hazaiakra mindössze 1.20-szoros pénzt kínál, míg a vendégek pontszerzése közel négyszeres oddson fogadható.

Az első meccs alapján utóbbira nem igazán mutatkozik esély, de, ha úgy játszik a Fehérvár, mint vasárnap, akkor simán ülhet az X2. A realitások talaján maradva, azonban a bukik szerint legalább kettővel nyer a Vidi (1.65), továbbá szinte biztos, hogy minimum három találat (1.55) születik a találkozón.

[2528261] 2017-07-20 21:00:00 Videoton - Nomme JK Kaljux;