Európa Liga

Már most kiesik a Galatasaray?

A Dinamo Minszk, a Galatasaray és az Utrecht meccsére fogadunk az EL-ben, az odds közel háromszoros.

Igor Tudornak (balra) fel kell ráznia együttesét a visszavágóra. - Fotó: facebook.com/Galatasaray

Dinamo Minszk-Rabotnicki
Tipp: Dinamo Minszk
Odds:
1.45 @ Tippmixpro

Noha, a felek odavágója 1-1-es döntetlennel ért véget, egyértelműen a fehéroroszok voltak a jobbak az elmúlt héten, hogy mást ne mondjuk a macedónoknak mindössze a 93. percben, büntetőből sikerült egyenlíteniük.

Mindezt figyelembe véve, illetve azt, hogy a felek között egyébként is jelentős különbség van a Dinamo Minszk javára - amely az utóbbi években ráadásul igen jól ment az Európa Ligában -, azon a véleményen vagyunk, hogy a csütörtöki visszavágón kijön a felek közti differencia, és a fehéroroszok legyőzik a macedón együttest.

[2528221] 2017-07-20 17:00:00 Dinamo Minsk - Rabotnickix;

Galatasaray-Östersund
Tipp: Galatasaray
Odds:
 1.30 @ Tippmixpro

A Galatasaray egyértelműen jobb és erősebb együttes, mint az Östersund, ám mivel a törökök nem vették teljesen komolyan az első meccset, továbbá a pálya műfüves borítása, illetve a szélsőséges időjárás - kevesebb, mint 10 fok volt, Igor Tudor kabátban és kesztyűben vezényelt... - is közbe szólt, így 2-0-ra kikaptak Svédországban. Ennek köszönhetően, ha a Galata ott akar lenni a következő körben, akkor nyernie kell a visszavágón, ráadásul több góllal.

Erre egyébként mutatkozik esély, hiszen a Galatasaray egyértelmű célja, hogy minimum a csoportkörbe jusson az Európa Ligában, vagyis Igor Tudor mester, biztos, hogy alapos fejmosásban részesítette játékosait. Másrészt, az Östersund nem muzsikál fényesen házon kívül, olyan pokoli hangulatban pedig, ami a csapatra vár csütörtökön, vélhetően egyik játékosnak sem volt még része ezidáig.

Ha gyorsan gólt tud szerezni a Galata, akkor nem lesz problémája a továbbjutással, ami vélhetően összejön, mi azonban már azzal is megelégszünk, ha a törökök behúzzák a visszavágót.

[2528235] 2017-07-20 19:30:00 Galatasaray - Ostersundx;

Utrecht-Valletta
Tipp: Hazai csapat góljainak száma 3+
Odds: 
1.80@ Tippmixpro

Az Utrecht ugyan nem bírt az odavágón a Valletta gárdájával, hiszen gól nélküli remit hoztak össze a felek, azért az már az első meccsen látszott, hogy a hollandok egyértelműen jobbak, mint a máltaiak. A találkozóra azonban rányomta bélyegét a rekkenő hőség (közel 40 fok), illetve a pálya kritikán aluli minősége.

Nos, ezekkel ezúttal biztosan nem lesz probléma, hiszen az időjósok 24 fokot jósolnak, s az Utrecht pályájának karbantartása miatt Waalwijkba, a Mandemakers Stadionba viszik a meccset, amely kifogástalan állapotban van.

Mindezek mellett a hollandoknál vélhetően 10 percnél nagyobb szerepet kap Urby Emanuelson, aki az odavágó előtt írt alá a csapathoz, az Ajax, a Milan és a Roma korábbi üdvöskéje pedig fickándozhat a máltaiak ellen. Így tehát nagy esély van arra, hogy kijöjjön a felek közti tényleges tudásbeli különbség, vagyis nem lenne meglepő, ha a támadófocit preferáló utrechti csapat legalább háromszor találna be a visszavágón a Vallettának.

[2528233] 2017-07-20 19:30:00 Utrecht - Vallettax;
hatharom.com
Dinamo Minszk-Rabotnicki Dinamo Minszk
Galatasaray-Östersund Galatasaray
Utrecht-Valletta Hazai csapat góljainak száma 3+
@3.39
Fogadási határidő: 17:00