Nemzetközi foci

Farkasokat bosszanthat a Matador - veretjük a Romát

  • varin

A francia ezüstérmes és az olasz bronzérmes csatája akár egyoldalú is lehet.

   
Roma Döntetlen PSG
3.10 3.45 1.90

Harmadszor tér vissza az Egyesült Államokba a PSG együttese, hogy részt vegyen a Champions Cupon és bizony eddig szinte tökéletes mérleggel bír. A két év alatt lejátszott hét mérkőzésen 6-1-0 a mérlege, mindkét alkalommal megnyerte a tornát, ráadásul  a mérkőzésein aligha unatkozhat bárki, hiszen rúgott gólátlaga közel 3. Merne-e ezek után bárki a Roma együttesére tenni csütörtök hajnalban?

A francia ezüstérmes igen erős kerettel vágott neki a tengerentúli kirándulásnak, hiszen a sztárok mindegyike és a friss igazolás, Dani Alves is megváltotta repülőjegyét az Egyesült Államokba. A PSG-vel csak Serge Aurier, Julian Draxler, Hatem Ben Arfa és Grzegor Krychowiak nem utazott el, ők Draxler kivételével vélhetően távoznak a csapattól, míg a német extra szabadságát tölti a Konföderációs Kupa miatt.

Ami Eusebio Di Francesco keretét illeti, bőséges a lista, hiszen 28 játékossal érkeznek a Farkasok Detroitba, értelemszerűen az új igazolások, Maxime Gonalons és Héctor Moreno is játszhatnak az Egyesült Államokban.

Az egy pillanatig sem látszik kérdésnek, hogy egy kész csapat és egy alakuló gárda csap össze csütörtök hajnalban a Comerica Parkban, hiszen az új római mesternek még ki kell hevernie Szalah, Rüdiger és Paredes távozását.

Összességében úgy vélem, bízhatunk a PSG amerikai formájában, az elmúlt években a Real Madrid, az Internazionale, a Manchester United és a Fiorentina is kapitulált Verrattiék előtt, márpedig a mostani, alakulóban lévő Roma messze nem ér fel mondjuk a spanyol vagy az angol gárdához.

hatharom.com
PSG nyer
@1.90
[2486449] 2017-07-20 02:00:00 Roma - Paris Saint Germainx;