NB I

Majdnem a felére csökkent a Puskás bajnoki címének szorzója

  • ivan

Elég volt egy remi az Üllői úton és a bukik máris megvágták a Pintér-csapat aranyérmének oddsát.

Fotó: MTI

Hétvégén lement az első forduló az OTP Bank Liga 2017/18-as kiírásából, meglepetéseredményből pedig nem volt hiány. Szombaton az egyik kiesőjelöltnek aposztrofált Mezőkövesd 2-1-es győzelmet aratott a Debrecen vendégeként, majd vasárnap a Videoton nem bírt hazai pályán az újonc Balmazújvárossal. Pályaválasztóként szenvedett sima vereséget a legutóbbi kiírásban bronzérmet szerző Vasas a Diósgyőrtől, a bajnoki cím egyik legnagyobb favoritjának kikiáltott Ferencváros pedig csak 1-1-es döntetlent ért el a Puskás Akadémia ellen.

Melyik csapat nyeri a magyar bajnokságot?
   
Ferencváros 2.40
Videoton 2.40
Honvéd 7.00
Vasas 15.00
Újpest 15.00
Puskás Akadémia 15.00
Debrecen 30.00

Az NB I-be egy év kitérő után visszatérő felcsúti alakulat a nyáron komoly erőfeszítéseket tett a keret megerősítésérére, így Pintér Attila mostanra az élvonal harmadik legértékesebb keretével dolgozhat.

Ennek ellenére a szezon előtt a bukmékerek csak a hatodik helyre rangsorolták a felcsúti együttest, ami azért egy újonc csapatról lévén szó, így sem volt rossz pozíció. A Fradi elleni döntetlen után azonban tovább "favorizálódott" a Puskás Akadémia, hiszen a vasárnapi remit követően 25-ről 15-ös szorzóra esett a végső győzelemre kínált odds.

Hétvégén újabb izgalmas kört rendeznek, a forduló legizgalmasabbnak tűnő összecsapása pedig a Puskás Akadémia - Videoton találkozó lesz. A bukik szerint a meccs esélyese a Vidi, de mivel a hét közepén a fehérváriak még játszanak egy EL-selejtezőt is a Kalju ellen is, nem biztos, hogy megéri Marko Nikolics gárdájára fogadni.

239099