Átigazolás

A bukik szerint megvan Aubameyang új klubja

Úgy fest hamarosan pont kerülhet a gaboni támadó átigazolási hercehurcájának végére, egy londoni székhelyű bukmékeriroda szinte biztosra veszi, hogy a Chelsea lesz a következő állomáshelye.

Továbbra is támadót keres az angol bajnok Chelsea, Antonio Conteéknak azonban egyre inkább fogy az idejük. Bár Diego Costát már a szezon végén elzavarták Londonból, azóta sem sikerült megtalálni az utódját, ugyanakkor már csak közel egy hónap van a bajnokság rajtjáig.

fotó: skysports.com

Mint ismert, a Chelsea első számú célpontja Romelu Lukaku volt, ám José Mourinho elhappolta a Kékek elöl a belga gólvágót, így tovább kell keresgélnie Abramovicséknak. Sajtóhírek korábban arról szóltak, hogy a Real Madridnál mellőzött Álvaro Morata lesz a Chelsea nagy fogása, ám jelen állás szerint a spanyol támadó sokkal közelebb áll a Milanhoz, mint az angolokhoz.

A héten jelentek meg azok a hírek is, miszerint Contéék célba vehetik Sergio Agüerót is, bár nehéz elképzelni, hogy Guardiola csak úgy odaadná az argentint az egyik legnagyobb riválisnak, így ebben a sztoriban erősen benne van a kacsa is. Szóba került még Christian Benteke neve is, de alighanem a Chelsea-nél egy kategóriával minőségibb játékban gondolkodnak.

Melyik csapat játékosa lesz szeptember 3-án Aubameyang?
Chelsea 1.50
Valamelyik kínai csapat 5.00
AC Milan 5.50

És akkor itt jön képbe Pierre-Emerick Aubameyang. A Bundesliga gólkirályának Dortmundban maradása rendkívül kevés esély mutatkozik, hiszen az egyik legfelkapottabb portékának számít a piacon. Nagyjából egy hete számoltunk be arról, hogy a Chelsea is feltűnt a kérők között, ám az akkori helyzethez képest is jelentősen változott a felállás - legalábbis az egyik angol bukmékeriroda szerint. 

Egy héttel ezelőtt ugyanez a fogadóiroda még 3.00-as szorzót fizetett arra, hogy Aubameyang a Chelsea-ben folytatja pályafutását, ez a szám mostanra 1.50-esre csökkent. A kínai vonal továbbra is képben van ugyan, de az ázsiai kaland jelenleg 5.00-os oddson fogadható és még mindig benne van a pakliban a Milan is.

Alighanem Morata és Aubameyang sorsa mára összefonódott, a két játékos vélhetően osztozik majd a Milan-Chelsea duón, de hogy pontosan ki hol köt ki, arra még pár napot várnunk kell.

Augusztus 11-én elrajtol a Premier League, az első fordulós meccsekre pedig már most fogadhatunk is. A címvédő Chelsea a Burnleyt fogadja majd a Stamford Bridge-en, a hazai siker pedig mindössze 1.17-es szorzót fizet.

1x2    
Chelsea Döntetlen Burnley
1.17 6.50 14.00