NB I

Megduplázhatjuk pénzünket a Vasas-Diósgyőrön!

Az Európa Liga selejtezőjéből kieső Vasas a tavalyi évben éppen hogy bent maradó Diósgyőrt fogadja a Szusza Ferenc Stadionban. A bukmékerekkel ellentétben mi szoros meccsre számítunk.

A tavalyi kiírás végeredménye alapján hozhatták ki az oddsokat a bukmékerek, hiszen a Vasas győzelme csak 1.60-as oddsot ér, szemben a Diósgyőr 5.40-es szorzójával. Ez a különbség a külföldi bukik kínálatában még nagyobb, de véleményünk szerint ezúttal tévedtek az oddsmesterek és a számok által sugallt különbség jóval kisebb lehet a felek között.

1x2    
Vasas Döntetlen Diósgyőr
1.60 3.70 5.40

Bár az Európa Liga selejtezőjének köszönhetően a Vasas már két tétmeccsen is túl van,a Beitar elleni búcsú alaposan megtépázhatta az angyalföldi játékosok önbizalmát. Az izraeli odavágó 87. percében tört el valami, addig ugyanis kiválóan játszott a Vasas, viszont onnantól kezdve összeomlott, és hat gólt kapott a párharcból hátralévő bő 90 perc alatt.

A Michael Oenning által preferált 3-4-3-as játékrendszer egyelőre nem úgy működik, ahogy arra számítottak, a Vasas védekezése a Beitar elleni párharc során leginkább egy lyukas svájci sajtra emlékeztetett.

A Diósgyőr háza táján csendben telt a nyári munka. Elhagyta a miskolci gárdát Georges Griffiths, Patrick Mevongou, Murtaz Dausvili és Vitalijs Jagodinskis, visszatért viszont Bacsa Patrik és Oláh Bálint, leigazolták Makrait és Óvárit a Puskás Akadémiától, az Aszterasz Tripolisztól pedig egy ígéretes görög támadó is csatlakozott a kerethez.

Rajtuk kívül a DVTK hét saját nevelésű fiatallal kötött profi szerződést, vagyis a koncepció teljesen világos: túlfizetett idegenlégiósok helyett a magyar fiatalok kapják majd a főszerepet.

A felkészülés során a Diósgyőr legyőzte a Békéscsabát (2-0), a Tatran Presovot (4-2), a Lokomotiv Kassát (2-0), míg a török Galatasaraytól 2-0-s vereséget könyvelt el.

[2538882] 2017-07-16 17:00:00 Vasas - Diósgyőrx;5

A tavalyi kiírásban a két csapat igazságosan megosztozott a pontokon, hiszen egy döntetlen mellett egy-egy győzelem volt a felek mérlege. Az Európa Liga selejtezője miatt most a Vasas minimális előnyben lehet a piros-fehérekkel szemben, ugyanakkor, ha nem sikerült gatyába rázni a hátsó alakzatot, a Diósgyőr számára is megnyílhat a lehetőség a jó eredmény elérésére.

A kínálatot böngészve végül arra jutottunk, hogy közel kettes szorzóért a mindkét csapat szerez gólt opcióba érdemes fektetni.

Vasas - Diósgyőr
hatharom.com
Mindkét csapat szerez gólt
@1.90
Fogadási határidő: 17:00
[2538882] 2017-07-16 17:00:00 Vasas - Diósgyőrx;