Exkluzív

Zakatol a Nyári tippbajnokság, és a java csak most jön!

Alig két hete indítottuk el Nyári tippbajnokságunkat, de már közel 250-en adtak le tippet a rendszerben.

Kattints a képre és kezdd meg a tippelést!

Július végén nem titkoltan azzal a szándékkal indítottuk el Nyári tippbajnokságunkat, hogy szórakozási lehetőséget biztosítsunk a holtszezonra is, valamint kiderítsük, olvasóink közül kik értenek legjobban ezen, kicsit csendesebb időszakban is a profitszerzéshez.

Fogadd meg tippjeidet a    -n is és nyerj igazi pénzt szakértelmeddel!

Nos, nem kellett eddig csalódnunk olvasóink elszántságában, hiszen már 237-en tesztelték tudásukat a játékban és igencsak szép eredményeknek örülhetünk. A tabellát egyelőre el cid nevű userünk vezeti, aki 67 lezárt tipp után 102 egység szűrt profittal rendelkezik. Felhasználónk többnyire európai kupameccseken tette próbára szerencséjét, egyelőre igen eredményesen.

Díjazás
1. hely - Szabadon választott szurkolói sál
2. hely - Szabadon választott szurkolói sál
3. hely - Szabadon választott szurkolói sál

A játéknak azonban még koránt sincs vége, hiszen szeptember 3-áig szabadon érkezhetnek még a tippek, ráadásul az idő előrehaladtával csak nő és nő a tippelhető ligák létszáma, gondoljunk csak az augusztus közepén induló topligákra vagy a jelenleg is zajló Bajnokok Ligája-, valamint Európa Liga-selejtezőkre.

Egyáltalán nem késő tehát beszállni a Nyári tippbajnokságba és bizonyítani, te még akkor is tudsz profitot hozni, amikor a legtöbb sportfogadós szabadságát tölti.

Tippelj most és nyerd meg a szurkolói sál egyikét!