Bajnokok Ligája

Kikapott, de meccsben maradt a Honvéd

megosztom

2-1-es vereséget szenvedett a Budapest Honvéd csapata a Hapoel Beer-Sheva vendégeként a Bajnokok Ligája selejtezőjének első mérkőzésén.

A mérkőzés előtt mindössze 1.25-ös szorzót fizetett a Hapoel győzelme   -n. 

Kiegyenlített játékot hozott az első negyedóra. Noha az izraelieknél volt többet a labda, ez helyzetekben nem nyilvánult meg és a Honvéd sem adta fel a támadások lehetőségét, sőt a legveszélyesebb szituációt Davide Lanzafame szabadrúgása jelentette. A huszadik perctől aztán fölénybe került a Hapoel Beer-Seva, de a kispesti védők nagyszerű szereléseket mutattak be fontos pillanatokban, így Grófnak továbbra sem volt komoly dolga. Amikor a Honvéd ismét egyenrangú ellenfele lett riválisának, akkor mégis gólt kapott: egy bal oldali szabadrúgást követően Miguel Vitor fejelt védhetetlenül a kapu jobb oldalába.

Az 1. izraeli gól

A folytatás rosszul indult: a tavaly az Internazionalét kétszer is legyőző izraeliek egy gyönyörű góllal növelték előnyüket, Einbinder sarokkal talált be.

A 2. izraeli gól

A Honvéd ekkor sem roppant össze, sőt Lanzafame nagyszerű fejesével szépített. A hátralévő időben mindkét gárda vezetett ígéretes akciókat, de újabb gól nem született, így a jövő szerdai visszavágó éles küzdelmet ígér.

Lanzafame gólja

Az előző szezonban az Európa Ligában a legjobb 32 közé jutott hazaiaknál a magyar válogatott Korhut Mihály végigjátszotta a találkozót. A visszavágót egy hét múlva zárt kapuk mögött a Bozsik Stadionban rendezik.

Érdekesség, hogy bár a Hapoel végül megnyerte a találkozót, a mérkőzés összképe alapján nem volt ez olyan sima mérkőzés, mint ahogy azt a meccs előtt a magyar fogadók többsége gondolta.

Viszont jól járt, aki velünk tartott, hiszen a mérkőzés előtt ajánlott tippünk, miszerint 2,5 gól feletti termést hoz a mérkőzés, már a 63. percben kizöldült. 
[2528037] 2017-07-12 19:00:00 Hapoel Beer Sheva - Honvédx;
megosztom