Átigazolás

Manchester helyett Londonban köthet ki a Real csatára

  • ivan

Spanyol sajtóhírek szerint a Chelsea 80 millió eurós ajánlatot készül tenni a Real Madridnak Álvaro Morataért.

Morata Manchester helyett Londonban köthet ki

A madridi székhelyű As hétfő reggel az egyik vezető híreként hozta le, hogy a spanyol válogatott támadó a Manchester United helyett a Chelsea-ben köthet ki. A lap szerint a londoniak egy 80 millió eurós ajánlattal próbálják rávenni Florentino Pérezéket, hogy ne a manchesterieknek, hanem nekik adják el a 24 éves támadót.

Bár hetekig arról lehetett olvasni, hogy Moratáért a United a legkitartóbb kérő, Romelu Lukaku megszerzésével kétségessé vált, hogy a Vörös Ördögök tudnak-e ennyit pénzt áldozni még egy csatárra.

A lap szerint egyébként a Real Madrid 90 millió eurót szeretne kapni a mellőzött támadóért, azonban a Manchester United és a Chelsea ajánlata is megállt 80 milliónál. A különbség annyi, hogy a Chelsea és a Real Madrid között lényegesen jobb a viszony - írja a lap.

Morata kapcsán évi 6 millió eurós fizetésről és négy esetleg öt évre szóló szerződésről cikkeznek.

Azok után, hogy a Chelsea lemondott Diego Costáról és lemaradt Romelu Lukakuról, Antonio Conténak mindenképpen szüksége van egy jó nevű támadóra. Az olasz mester régóta rajongója a fiatal spanyolnak, már áprilisban is egyeztettek a menedzsmentjével, ám akkor az üzletből nem lett semmi.

A   -n ugyan még nem tudunk fogadásokat kötni az angol bajnokra, de a szigetországi bukik már kijöttek az oddsaikkal.

Ki nyeri a Premier League 2017/2018-as szezonját?
Man. City 2.87
Man. United 4.33
Chelsea 4.50
Tottenham 11.00
Liverpool 12.00
Arsenal 12.00