Sportfogadás

1000 forintra 400-at fizet a nap tutija!

Péntek este Varsóban rendezik a lengyel Szuperkupa döntőjét. A Nagy Dominikot is soraiban tudó Legia óriási favoritja a meccsnek.

Péntek este fél kilenckor a varsói Nemzeti Stadionban rendezik a lengyelek a Szuperkupa döntőjét, amelyet a bajnok Legia Varsó és a kupagyőztes Arka Gdynia vív meg. A fővárosiak bajnoki címe nem igazán tartozik a meglepetés kategóriába, hiszen az elmúlt öt évben négyszer is az élen végeztek az Estraklasában, ám a Arka kupagyőzelme vaskos meglepetés volt, főleg, hogy a döntőben a másik lengyel sztárcsapatot, a Lech Poznant sikerült legyőznie.

1x2    
Legia Varsó Döntetlen Arka Gdynia
1.40 4.15 6.75

A péntek esti meccsen a bukmékerek ennek megfelelően a rekordbajnok Legiát favorizálják, Nagy Dominik együttesének sikere 1.40-es szorzót fizet, szemben az Arka 6.75-ös oddsával.

Tekintve, hogy a helyszín Varsó, valamint, hogy a Legia keretének piaci értéke hatszorosa ellenfelének, nem csodálkozhatunk a számokon, ugyanakkor nem árt megjegyezni, hogy a bajnokságban az Arka nyerni tudott a Legia otthonában, igaz a tavaszi etapban a varsóiak is győztek idegenben.

tippmixpro.hu

A Tippmixpro adatai szerint a fogadók között egyértelmű a meccs kimenetele: a végeredményre beérkező tétek 91 százaléka a Legia Varsó győzelmét várja. Vajon ezúttal érvényesül a papírforma vagy az Arka a Lech Poznan után a Legiát is legyűri egy fináléban?

[2518586] 2017-07-07 20:30:00 Legia - Arka Gdyniax;