Wimbledon

Nem sok esélyt adunk Babosnak az egykori világelső ellen

A magyar játékos kedd délután Caroline Wozniackival méri össze a tudását a wimbledoni tenisztorna első fordulójában.

Hétfőn Fucsovics Márton személyében már bemutatkozott egy magyar játékos a wimbledoni főtáblán. Sajnos Marcinak nem jött össze a bravúr, három szettben kikapott Gilles Müller ellen, ugyanakkor emelt fővel távozhatott a pályáról. Valami hasonló lehet Babos Tímea célja is, akinek ugyancsak nem volt szerencséje a sorsolással, hiszen az egykori világelső Caroline Wozniackival nézd majd farkasszemet. 

Caro személyében egy topjátékost kaptam ellenfélnek. Jó játékos és mostanában nagyon jól játszik. Szeretem Wimbledont, jó emlékeim vannak erről a versenyről.

 - nyilatkozta honlapján Babos, hozzátéve, úgy megy majd fel a pályára, hogy nincs veszítenivalója, de mindenképpen jó meccset akar játszani.

Timinek nem csak a dán riválisával, de saját magával is meg kell küzdenie, ugyanis az elmúlt tornákon komoly gödörbe került. Legutóbb április végén Isztambulban nyert meccset, azóta hét tornán hét első körös vereséget szenvedett el. Nem csoda, hogy nemrégiben kiborult a bili és meccs közben azt találta mondani edzőjének, hogy azt sem tudja, miért teniszezik...

Fogadás a győztesre    
Babos Tímea Caroline Wozniacki
4.95 1.10

Olyan játékosoktól kapott ki az elmúlt hetekben, akik mögötte állnak a világranglistán. Nagy kérdés, hogy ebből a krízisből mikor sikerül kilábalnia, ugyanis, amíg fejben nincs egyben, addig a győzelmek is elmaradnak. 

Wozniacki ellen talán az segíthet rajta, hogy nyomás nélkül játszhat, vesztenivalója itt inkább az ötödik kiemelt dánnak lesz. Viszont játékban a gyors borítás ellenére nagyon nehéz dolga lesz Timinek, Wozniacki kiváló lábon, jól kontrázik és az utóbbi időben tényleg remek formát mutatott.

Ha előhúzná a legjobb szerváit Babos és kellően koncentrált tudna maradni, akkor okozhatna kellemetlen perceket a dánnak, ám az idei formája alapján erre semmi garancia nincs, sőt, inkább a sima kétszettes veresége a borítékolható. Erre az opcióra a     1.40-szeres pénzt fizet.