Heti műsor

Jönnek az EL-visszavágók!

Az FTC és a Vidi kétgólos előnyből, míg a Vasas egygólos hátrányból várja az EL-selejtező első körének visszavágóját. Heti műsor.

A Fradi kétgólos előnnyel utazik Lettországba.

A hét eseményei

A héten már a visszavágókat rendezik az Európa Liga első selejtező fordulójában. A Fradi 2-0-ra győzte le a Jelgava együttesét az elmúlt héten hazai pályán, így jó eséllyel várja a lettországi visszavágót (H: 4.00 D: 3.30 V: 1.75). A Videoton ugyanilyen eredményt ért el a máltai Balzan ellen, így nem lenne meglepő, hogy a székesfehérvári csapat a visszavágót is favoritként várja (H: 6.50 D: 4.00 V: 1.35). A Vasas hiába vezetett a 88. percig Izraelben, végül 4-3-ra kikapott a Beitar Jeruzsálem otthonában. Az angyalföldieknek tehát nyerniük kell a visszavágón, ha tovább akarnak jutni, a     szerint pedig erre van is esélye a csapatnak (H: 2.20 D: 3.20 V: 2.60).

[2528162] 2017-07-06 20:30:00 Vasas - Beitar Jerusalemx;

A hét folyamán a magyar vonatkozású Európa Liga mérkőzésekkel bővebben is foglalkozunk!

Amire még érdemes figyelni

Fociból a fentebb nem említett Európa Liga, illetve Bajnokok Ligája selejtezőkre, a barátságos klubmérkőzésekre, illetve a tavasz-ősz rendszerű ligák bajnoki, továbbá kupatalálkozóira lesz még érdemes fogadni. Az MLB-ben dömping lesz, a teniszezők pedig megkezdik idei harmadik Grand Slam tornájukat Wimbledonban. Férfi vízilabda-válogatottunk vb-felkészülése célegyenesbe fordul, hétvégén a Budapesten megrendezendő BENU-Kupán ugrik medencébe a Marcz-csapat.

A cikkben feltüntetett szorzók a     oldaláról származnak!