Magyar foci

Pintérből hiányzott az őszinteség - állítja az elküldött támadó

A válogatott támadó nem jött ki jól Pintér Attilával, így Felcsútról az MTK-hoz szerződött.

Bár tavaly nyáron több megkeresése is volt más kluboktól, Lencse László végül maradt a másodosztályban is a Puskás Akadémia játékosa és 11 góljával oroszlánrészt vállalt a felcsúti gárda feljutásában. Az élvonalbeli szereplés ellenére Lencse mégsem maradt a Puskásnál és visszatért korábbi nevelőklubjához, az NB II-be kipottyanó MTK-hoz.

A 28 éves csatár a Digi Sport Reggeli start című műsorának csütörtök reggeli adásában beszélt a váltás körülményeiről, a támadó elmondása szerint Pintér Attila vezetőedzővel nem volt ideális a viszonya. Lencse elárulta, hogy a felcsúti klubvezetőség részéről nem kapott pontos indoklást eladása kapcsán, az alapozásra visszatérve közölték vele, hogy nem tartanak igényt a szolgálataira.

"Őszinteségről nem igazán tudunk beszélni ebben a szituációban. Konkrét választ nem kaptam, annyit, hogy a vezetőséggel úgy döntöttek, hogy mással képzelik el a jövőt és a támadószekciót és én illetve Tischler Patrik mehetünk" - fogalmazott a támadó, aki a riporteri kérdése elismerte, hogy Pintér Attilával nem tudott jól kijönni. "Az edző a játékosnak a főnöke, és azt gondolom, hogy egy kapcsolat akkor működik, hogyha megvan mindenki felé a közös tisztelet meg az őszinteség. Ez úgy gondolom nem mindig volt meg a másik fél részéről. Ezért is gondoltam úgy, hogy több időt nem bírnék ki és muszáj továbbállnom. Elfogadtam a döntést, de én is kezdeményeztem volna a váltást" - tette hozzá.

A Puskás Akadémia átigazolásairól már több ízben is beszámoltunk, az OTP Bank Liga újoncánál a jelek szerint komoly terveket szövögetnek. Bár NB I-es szinten minőségi játékosokat sikerült igazolnia a Puskásnak, komoly kaliberű támadó egyelőre még nem csatlakozott a kerethez. Legutóbb a ferencvárosi Radó András neve merült fel lehetséges érkezőként, ám a Fradi csatárának ügyében azóta nem jelentek meg újabb fejlemények.

Az OTP Bank Liga 2017/2018-as szezonja kapcsán a    még nem jött ki a számaival, ám egy külföldi buki már kihozta az oddsokat a végső győztes kapcsán. A Puskás Akadémia nincs a potenciális bajnokesélyesek között. 

Melyik csapat nyeri a bajnoki címet (2017/2018)?
Ferencváros 2.50
Videoton 2.50
Budapest Honvéd FC 4.00
Debrecen 6.00
Vasas 6.00
Újpest FC 6.00
Diósgyőr 21.00
Mezőkövesd 21.00
Paksi SE 21.00
Szombathelyi Haladás 21.00