Nemzetközi foci

13 év után ismét lehet spanyol csapata a Real Madridnak

Zinedine Zidane hihetetlenül bőséges kerettel dolgozik, amely több lehetséges kezdő összeállítására is alkalmas.

Szenzációs esztendőt zárt tavaly a Real Madrid, a Blancók minden fanatikusa elégedetten csettinthet. Zinedine Zidane vezetésével címet tudtak védeni a Bajnokok Ligájában, a La Ligában pedig megtörték a Barcelona egyeduralmát. A siker persze nem csoda, hiszen a francia mester kitűnő érzékkel nyúlt mindig a csereemberekhez, amely képessé tette a madridi gárdát, hogy több fronton is megállja a helyét. A keret úgy tűnik, nem változik számottevően a következő esztendőben sem, ez pedig még egységesebbé, erősebbé varázsolhatja a játékosanyagot.

Az egyik angol oldal összeszedte, milyen lehetséges kezdőket állíthat fel Zidane az új idényben, amely magában tartogatná azt a lehetőséget is, hogy 13 év után ismét egy teljesen spanyol csapat álljon ki valamelyik mérkőzésre. Íme a Real Madrid három kezdőcsapata.

A: Keylor Navas - Dani Carvajal, Varane, Sergio Ramos, Marcelo - Modric, Casemiro, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo

B: Casilla - Danilo, Vallejo, Nacho, Theo - Kovacic, Llorente, Isco - Lucas, Morata, Asensio

Spanyol csapat: Casilla - Carvajal, Ramos, Vallejo, Nacho - Ceballos, Llorente, Isco - Lucas Vázquez, Borja Mayoral, Asensio

Az Asensióval felálló spanyol gárda szombaton döntőt játszik az U21-es Eb-n, ahol a németeknek lesznek a hispánok ellenfelei. A bukmékerek szerint Spanyolország a favorit, amely gárda háromesélyes győzelmére 1.80-as szorzót fizetne a    .