Bulvár

Az egzotikus szépség és BK-Zsófi - a legszebb magyar WAG-ok

Híres és sikeres sportolók párjának lenni mára fogalommá vált, az angol nyelvű sajtó már mozaikszót is gyártott a jelenségre. A WAG (Wives And Girlfriends) a híres sportolók barátnőit vagy feleségeit takarja, a szép hölgyekből pedig nem nehéz képösszeállításokat készíteni. Uborkaszezon lévén valami hasonlóval próbálkoztunk most mi, lássuk hát a legszebb magyar sportoló-barátnőket, feleségeket!

Róka Adrienn (Kabát Péter)

Róka Adrienne maga a megtestesült WAG, aki imádja a focistákat, hiszen a 2007-es playmate korábban Dzsudzsák Balázzsal és Bodnár Lászlóval is kavart, jelenleg viszont Kabát Péter egykori NB I-es gólkirály párja, a kapcsolatuk pedig évek óta tart. Adrienn igen aktív az Instagramon, a képei tanúsága szerint rendszeresen jár ki a meccsekre, de az edzőterem és a strandok sem maradhatnak ki a repertoárból.

Fotó: instagram.com/rokaadrienne


 

Kattints a részletekért!

 

Póth Dia (Gyepes Gábor)

 

A magyar sportvilág egyik leghíresebb párját alkotja az egykori Fradi-kedvenc Gyepes Gábor és  Póth Diána többszörös magyar bajnok, Európa-bajnoki 4. helyezett műkorcsolyázónő. A párnak már két gyermeke is született, élik a boldog családok mindennapjait, de a 2000-es évek első felében azért még bevállaltak vagányabb dolgokat, így például a bajnoknő is egy merészebb fotósorozatot.

 

Varga Viktória (Graziano Pellé)

A világ egyik legjobban kereső futballistájává vált Graziano Pelle, amikor a tavalyi Eb után igent mondott a kínai Shandong Luneng hívására. A 31 éves olasz válogatott támadó nem váltotta meg a világot a távol-keleten, de ez lehet nem is zavarja, hiszen csodás helyekre juthat el, ráadásul vele tarthat modell barátnője, Varga Viktória. A győri lány és az olasz sztárfocista 5 éve alkotnak egy párt, miután Pellé eljött a lányért egészen Győrig, hogy találkozhasson vele. Viktória természetesen igen aktív az Instán, több, mint 213 000 követője van, híres barátja miatt gyakran kerül be külföldi lapok hasonló válogatásaiba is. (A kínai bajnokság egyébként most is tart, Pellé csapata a negyedik helyen áll, szombati győzelme pedig 2.95-ös szorzón fogadható is. )

www.instagram.com/vikyvarga

Lipcsei Betta (Juhász Roland)

Lipcsei Betta neve aligha ismeretlen a magyar sportrajongók számára, hiszen a 2011-es Miss Universe Hungary győztese 2010 óta a Sport Tv-nél dolgozik műsorvezetőként. A modellből lett műsorvezető és a Videoton sztárfocistája több, mint egy éve alkotnak egy párt, noha bevallásuk szerint közös baráti társaságuk miatt már 15 éve ismerik egymást. Betta egyébként korábban egy másik focista, a bundabotrányban is érintett Horváth Gábor barátnője is volt.

velvet.hu

Dukai Regina

Az énekes-modell-színésznő Dukai Regina is előszeretettel válogat a focisták közül. Korábban négy éven keresztül volt a jelenleg Hong-Kongban a maximum gólszámra törő Feczesin Róbert párja, 2016 telén pedig összejött a Fradi 23 éves hátvédjével, Batik Bencével. A bulvársajtó beszámolói szerint azonban ennek a románcnak nagyjából egy év után vége szakadt, de nem lepődnénk meg, ha hamarosan egy újabb futballista oldalán tűnne fel a szőke szépség.

femina.hu

Aryee Claudia Dedei - Tücsi (Sofron István)

A magyar jégkorong-válogatott húzóember, Sofron István és a Sportklub műsorvezetője néhány hónapja gabalyodtak egymásba, azóta viszont ezer fokon dúl a láv, olyannyira, hogy az egzotikus szépség és a jégkorongozó állítólag már a családalapításon gondolkozik. A trendeknek megfelelően Tücsi természetesen igen aktív a közösségi oldalakon, Instagramját 64 ezren követik, ami nem is csoda, tekintve, hogy gyakran pózol lenge öltözetekben.

instagram.com/tucsiii

Vígh Diána (Gulácsi Péter)

A Bundesligában ezüstérmet szerző Lipcse hálóőre és Vígh Diána 2016-ban kötöttek házasságot. A 2013-as Szépségkirálynő döntőse és a magyar válogatott kapusa évek óta egy párt alkot, a modell még Gulácsi angliai légióskodása idején Liverpooolba is követte a focistát.

femina.hu

Kiss Ramóna (Lékai Máté)

Lékai Máté és "Barátközt-Zsófi" sem alkot olyan régóta egy párt, ám a tervek itt is komolyak, hiszen a Veszprém és a magyar válogatott irányítója nemrégiben megkérte a színésznő kezét. Kiss Ramóna egyébként kifejezetten szereti a híres fickókat és sportolókat, hiszen korábban Majkát dobta az újpesti focista Tóth Norbert kedvéért, majd együtt járt Tóth Richárd pókervilágbajnokkal, de összeboronálták Bruno Senna autóversenyzővel is.

femcafe.hu

Kezdődik az Európa Liga, pályára lépnek a kupacsapataink! Ha érdekel, milyen oddson fogadhatsz a magyar csapatok magabiztos sikerére kattints ide!