Konföderációs Kupa

Előrehozott döntőnek is beillik a B-csoport rangadója

A Konföderációs Kupa csoportkörének második fordulójában Németország és Chile feszül egymásnak.

Schweisteiger nem, Vidal viszont ott lehet a pályán csütörtökön

A B csoport küzdelmeit mindkét válogatott győzelemmel kezdte, Chile magabiztos játékkal 2-0-ra verte Kamerunt, míg Németország egy gólgazdag meccsen múlta felül Ausztráliát (3-2). A továbbjutás innentől kezdve egyik csapatnak sem okozhat gondot, bár a dél-amerikaira az utolsó körben még vár egy nehéz ütközet az ausztrálok ellen.

A bukmékerek szerint a csütörtök esti mérkőzésen egyébként nagyjából megegyeznek az esélyek, egy hajszállal Chile győzelme kevesebbet fizet ugyan, de a számok közötti különbség elhanyagolható.

1x2    
Németország Döntetlen Chile
2.40 3.35 2.55

Joachim Löw erre a tornára egy megfiatalított kerettel vágott neki, a világbajnoki csapat több alapembere is szabadságot kapott a megterhelő klubszezon után. Chilénél ezzel szemben Juan Antonio Pizzi kapitány minden ászát elvitte Oroszországban, részben ennek is tudható be a fogadóirodák kalkulációja.

Chile egyébként még soha nem győzte le Németországot, a két válogatott története során négy alkalommal mérte össze erejét és a mind a négy alkalommal a Nationalelf hagyta el győztesen a pályát. Legutóbb 2014-ben, a brazíliai vb-t megelőzően játszottak egy barátságos meccset a felek, akkor Mario Götze korai góljával nyertek a németek.

[2059660] 2017-06-22 20:00:00 Németország - Chilex;5

A chilei győzelem egyik kulcsa lehet Alexis Sánchez játéka. Az Arsenal támadója Arturo Vidallal karöltve emblematikus figurája a kétszeres Copa-győztes garnitúrának, ám a kameruniak elleni nyitómeccs 58. percében sérülés miatt le kellett őt cserélni. A hírek szerint azonban csütörtök tudja vállalni a játékot.  A másik kérdőjel Claudio Bravo körül adódik, a City portása kisebb sérüléssel bajlódik, így a kockáztatás elkerülése végett elképzelhető, hogy pihenőt kap majd.

Tartalékosabb német válogatott ide vagy oda, a    adatai szerint a fogadók többsége a germánokban bízik: a beérkezett tétek 47 százaléka került a hazai kimenetelre és mindössze 9 százalék a vendégre. A döntetlent is sokan várják, hiszen a játékosok 44 százaléka fogadott rá. 

tippmixpro.hu

[2059660] 2017-06-22 20:00:00 Németország - Chilex;