Átigazolás

A Real Madrid megegyezett két kiszemelttel is? Nagyot ütne!

A Marca információi szerint Zinedine Zidane-tól függ, melyikük érkezik a nyáron a spanyol fővárosba.

A spanyol napilap csütörtök délután arról számolt be, megszületett a szóbeli egyezség a Real Madrid és két fontos kiszemelt, Kylian Mbappé és Gianluigi Donnarumma között. A híresztelések szerint kizárólag Zidane-on múlik, hogy melyikük mikor kerül Hispániába, így nem kizárt, hogy néhány nap leforgása alatt két csúcsjátékost is megszereznek a Blancók.

A Marca szerint annak ellenére is Donnarumma nyári megszerzésére van több esély, hogy az elmúlt napokban inkább az volt terítéken, hogy a 18 éves játékos szerződést hosszabbít a Milannal. Ennek oka igen egyszerű, Zidane nem akarja megvárni, hogy Gigio esetleg tényleg marad Milánóban és azt sem, hogy 2018 nyarán ingyen elvihesse bármelyik rivális. Donnarumma 30-35 millió euróba kerülhet a Realnak, ami szenzációs befektetés annak tükrében, hogy akár 15 évre is megoldhatja a kapuskérdést a fiatal olasz.

Mindkét játékos esetében logikus lenne a madridi szerződés, hiszen Mbappé már korábban elmondta, ő csak a Real kedvéért hagyná el a Monacót, míg ha Donnarumma nem hosszabbít szerződést, akkor valószínűbb, hogy elhagyja Olaszországot és nem döf tőrt a milánói szívekbe egy torinói kontraktus aláírásával.

A fogadóirodák szerint mindkét fiatal esetében bőségesen van esély az idei madridi szerződésnek, mind Gigio, mind Mbappé esetében 2-szeres szorzóval bír, hogy szeptemberben már hófehér mezben kergetik a bőrt.

Melyik csapat nyeri az U21-es Eb-t?
   
Spanyolország 2.55
Németország 3.80
Anglia 7.00
Portugália 9.25
Olaszország 12.25