U21-es Eb

Az ifista világsztárokat nehéz lesz megállítani

A spanyolok olyan kerettel jöttek, hogy felnőtt tornán is megállnák a helyüket. Botorság lenne nem rájuk fogadni?

A lengyelországi U21-es Eb-t a spanyol válogatott igencsak komolyan veszi, hiszen olyan kerettel vágott neki a tornának, amelyet sok ország simán elfogadna A-válogatottnak is. A hispánok a Macedónia ellen 5-0-ra megnyert kezdőjében ott volt Hector Bellerín (Arsenal), Saul Niguez (Atlético Madrid), Denis Suárez (Barcelona), Gerard Deulofeu (Milan), Sandro Ramirez (Málaga) és a meccsen triplázó Marco Asensio (Real Madrid) is - hogy csak a legnagyobb neveket említsük. Ilyen játékosanyag mellett nem csodálkozhatunk azon, hogy a spanyolok számítanak a torna legnagyobb esélyesének.

A portugálok képesek megállítani a spanyol armadát?

Kedden azonban korosztályos szinten egy igazi nagycsapat vár Asensióékra, hiszen Portugáliát is nehéz lenne outsidernek titulálni, lévén az U21-es kategóriában utoljára 2015 márciusában buktak meccset a luzitánok.

Ennek is köszönhető, hogy a spanyol győzelem viszonylag jól fizet, hiszen 1.75-ös szorzóval tudunk rá fogadni az állami bukinál, míg egy portugál siker pénzünk négyszeresét érné.

1x2    
Portugália U21 Döntetlen Spanyolország U21
4.05 3.40 1.75

Érzik is a pénz szagát a fogadók, hiszen a Tippmixpro adatai szerint a játékosok körében is a nap egyik legnépszerűbb tippje Spanyolország sikere. A beérkezett tétek alapján 51 százalék bízott meg a spanyol válogatottban, míg csupán 16 a portugálban.

tippmixpro.hu

Mindkét válogatott egyébként parádés formában van, ahogy fentebb is írtuk, Portugália több, mint két éve veretlen, de a spanyoloknak is másfél évet kell visszalapozni a históriás könyvekben, hogy rátaláljanak az utolsó elvesztett meccsükre.

Korosztályos szinten tehát két nagyágyú méri össze erejét Gdynia-ban, ebből kiindulva pedig jó választás lehet a gólokra fogadni. A mindkét csapat szerez gólt 1.70-ért pakolható, míg a 2,5 gól fölé 1.75-ös oddsal kecsegtet. Vagy maradjunk a tutinak tűnő spanyol győzelemnél?

[2417186] 2017-06-20 20:45:00 Portugália U21 - Spanyolország U21x;