Heti műsor

Fokozódnak az izgalmak a Konföderációs Kupán

A héten a Konföderációs Kupa küzdelmei kerülnek rivaldafénybe, a tornán vasárnap véget ér a csoportkör.

Cristiano Ronaldóék Oroszországgal és Új-Zélanddal meccselnek a héten.

A hét eseményei

Folytatódik a Konföderációs Kupa, s a héten több mérkőzést is rendeznek, sőt a csoportkör is véget ér a tornán. Hétfőn Ausztrália és Németország (H: 6.50 D: 4.30 V: 1.40) csap össze az első forduló zárómeccsén, míg szerdán és csütörtökön jön a második kör. Ekkor Oroszország-Portugália, Mexikó-Új-Zéland, Kamerun-Ausztrália és Németország-Chile mérkőzéseket rendeznek, míg a harmadik csoportkörben, hétvégén, Mexikó-Oroszország, Új-Zéland-Portugália, Chile-Ausztrália és Németország-Kamerun ütközetek kerülnek terítékre.

[2059653] 2017-06-21 17:00:00 Oroszország - Portugáliax;

A hét folyamán ezen meccsekről többet is megtudhat az, aki a hatharom.com-mal tart, hiszen oldalunk bővebben foglalkozik majd a Konföderációs Kupával!

Amire még érdemes figyelni

Fociból a barátságos klubmérkőzésekre, az U21-es Európa-bajnokságra, illetve a tavasz-ősz rendszerű ligák bajnoki, továbbá kupatalálkozóira lesz még érdemes fogadni. Női kosárlabda-válogatottunk folytatja Eb-szereplését, a mieink hétfőn Ukrajna ellen zárják a csoportkört, majd következik a rájátszás. Az MLB-ben dömping lesz, a héten megrendezésre kerül a férfi vízilabda Világliga Szuperdöntője, amelyen ezúttal nem szerepel a magyar válogatott, míg a tenisz világában kisebb tornák viszik a prímet.

Noha egyre inkább benne vagyunk az uborkaszezonban, azért látható, hogy az előttünk álló hét napban sem maradunk események nélkül, bőven lesz lehetőség mire fogadni.

A cikkben feltüntetett szorzók a     oldaláról származnak!