Kosárlabda

Nem hibázhat a Falco

Amennyiben az Alba másodjára is nyerni tud Szombathelyen, úgy már pénteken bajnoki címet ünnepelhetnek Kellerék.

Ezúttal az Albának nincs vesztenivalója Szombathelyen. - Fotó: bb1.hu

A bajnoki finálé harmadik meccsét az Alba Fehérvár nyerte, így Keller Ákosék 2-1-re vezetnek a sorozatban a Falco ellen, vagyis egy győzelemre kerültek attól, hogy megnyerjék az NB I idei kiírását. Könnyen lehet, hogy erre már pénteken sor derül, de az biztos, hogy a szombathelyiek nem adják majd könnyedén magukat, igaz, a múlt hét szombati meccsel ellentétben, ezúttal a hazaiakon óriási nyomás van, hiszen nem hibázhatnak.

"Tisztában vagyunk vele, ha kikapunk hazai pályán, akkor vége a párharcnak, de természetesen célunk a győzelem, ötödik meccset akarunk játszani. Nehéz lesz, mindhárom eddigi mérkőzés nagyon szoros volt, és most is kemény, fizikális találkozóra számítok. Elmúlt két összecsapáson a palánk alól nem tudtuk megfelelően kizárni az Alba játékosait, Keller Ákos dominálta a lepattanókat, úgyhogy ebben mindenképp javulnunk kell. Nagy meglepetés már nem érheti a csapatokat, sok meccset játszottunk, jól ismerjük egymást. Bizonyára mindkét gárda nagyon fáradt, de mindenki játszani fog, és szerintem sikerülni fog nyernünk." - nyilatkozta Srecko Sekulic a bb1.hu-nak.

Fogadás a győztesre    
Szombathely Alba Fehérvár
1.60 2.05

Ami a vendégeket illeti, az Alba kedden ismét beragadt a rajtnál, aztán szépen fokozatosan összerakta játékát, s újfent a végjátékban döntötte el a találkozó sorsát. Egyébiránt valamennyi meccsét így kezdte a csapat a bajnoki fináléban, ám csak az utolsó kettőt sikerült behúznia a gárdának.

"Remélem, hogy folytatódni fog a tendencia, mert nekem úgy tűnt, hogy a legutóbbi mérkőzésen mindkét csapat jobban kosárlabdázott a második meccshez képest. Sok volt a feszültség, de szerintem a harmadik volt a párharc eddigi legjobb összecsapása. Ilyen szempontból most a csapatomtól még jobb játékot várok. Nem lesz hiányzónk, mindenkire számíthatok, szeretnénk ismét nyerni Szombathelyen." - mondta Branislav Dzunic a bb1.hu-nak.

Ami a sportfogadás részét illeti a mérkőzésnek, a döntő negyedik meccsén egy hajszállal a Falco számít esélyesebbnek, hiszen kétesélyben 1.60-szoros szorzót kínál a     a hazai csapatra. A vendégek sikerére egy fokkal többet, az Alba szombathelyi győzelmére 2.05-szörös oddson lehet fogadni.

Ki nyeri a bajnokságot? -    
Csapat Odds
Alba Fehérvár 1.07
Szombathely 5.70

A    ismét változtatott a végső győztesre kínált szorzóin, ami a keddi meccs tükrében nem meglepő. A magyar állami bukmékernél az Alba Fehérvár most már toronymagas favoritnak számít a bajnoki döntőben, ugyanis Branislav Dzunic együttesére mindössze 1.07-szeres, míg a szombathelyi gárdára 5.70-szeres szorzón lehet fogadni.