Nemzetközi foci

Nem az első játékos távozik dicstelenül a Real Madridtól

Iker Casillas után Pepe sem érzi úgy, hogy megfelelően bántak volna vele a királyi gárdánál.

"Mindenemet odaadtam a Real Madridért, a testemet és a lelkemet is az elmúlt tíz évben, de nem éreztem azt, hogy korrektül bántak volna velem. Egyéves szerződést ajánlottak csupán januárban és az egyezkedés sem volt zökkenőmentes. Az adóügyekkel kapcsolatos problémáimban sem álltak mellettem, ami egyértelművé tette számomra, nem vagyok igazán értékes a számukra.

Fotó: Adrenal Sports

Nem szeretnék hibáztatni senkit sem, Zidane munkája is egészen fantasztikus volt, de vannak dolgok, amelyeket még most sem értek. Fogalmam sincs, miért tűntem el a keretből az év második felében, nekem nem mondott senki semmit" - ezzel az üzenettel búcsúzott el néhány napja Pepe az Instagramján, amely igencsak megosztotta a szurkolókat és a társait is.

Dani Carvajal, Pepe csapattársa is nyilvánosan kiállt bekktársa mellett. "Szégyen, hogy el sem tudott búcsúzni a Bernabéu közönségétől, amelynek annyi örömet szerzett. Ez az egész így egy kicsit szürke és szomorú" - mondta a spanyol válogatott játékos.

Pepe idén mindössze 18 mérkőzésen jutott szóhoz, utoljára pedig április 8-án lépett pályára a blancóknál.

Pepe tehát nyáron távozik a királyi gárdától és ahogyan Iker Casillas két éve, úgy a portugál bekk is kicsit furcsa körülmények között int búcsút a csapatnak.

A 34 éves játékos esetében több kérőről is hallani, ám mint azt elmondta, nem csak a nagy esélyes PSG, valamint az Internazionale ajánlatát hallgatja meg, de szívesen futballoznak akár a Premier League-ben is.

Melyik csapat játékosa lesz Pepe szeptember 3-án?
PSG 1.20
Internazionale 5.50
Manchester United 13.00
Valamelyik kínai klub 15.00
Real Madrid 21.00