Exkluzív

Itt a lehetőség, hogy te legyél a hatharom.com megmondóembere!

Címkék:

Újabb lépés a hatharom.com hűségrendszerében, a pontok alapján különféle besorolást kapnak a felhasználók.

Március végén vezettük be a hűségrendszert, amelynek részben az volt a célja, hogy kiépítsünk egy közösséget az oldal visszatérő felhasználói között. Ez sikerült, és örömmel tapasztaltuk, hogy a cikkek alatt és a fórumban is felpezsdült az élet.

Az aktivitás nem csak a közösségi életet pörgette fel, hanem az egyes felhasználók pontjait is gyarapította, a havi, az éves és az összesített ranglistán mindenki követheti, hogyan is áll. Most ismét bevezetésre kerül egy újdonság, ami alapján a felhasználok különböző besorolást kapnak.

A badge-rendszernek három kategóriája van, az időalapú, az összesített és a specifikus.

Az első azt jelenti, hogy kiosztásra kerül a havi és az éves pontkirálynak járó badge, amelyet az adott időszakra vonatkozó toplista első helyezettje kap meg.

Az összesített kategóriához öt badge tartozik, a hűséges látogató (1000 pont fölött), a törzsvendég (10 ezer pont fölött), a megszállott látogató (100 ezer pont fölött), az örökös tag (500 ezer pont fölött), valamint a hall of fame (1 millió pont fölött).

A specifikus kategória különbséget tesz a hozzászólásokból, a blogolásból, a fórumozásból és a tippfeladásból szerzett pontok között. A megmondóember státuszt kapja, aki legalább 5000 pontot hozott össze hozzászólásokból, a bloggert, aki a blogokból legalább 1000 pontot gyűjtött, a fórumfüggőt, aki minimum 5000 pontot söpört be a fórumos megnyilvánulásaival, és a jóst, aki 1000 pontnyi tippet adott fel.

A közeljövőben várható egy újabb fejlesztés, ami arra irányul majd, hogy a pontokat be lehessen váltani az oldalon.

A hatharom.com szerkesztősége fenntartja a jogot, hogy a kizárólag pontgyűjtés céljából származó hozzászólásokat, bejegyzéseket törölje.