Bulvár

Az anyagi csőd szélére kaszinózta magát a Barca sztárja

Nem az utóbbi hetek jelentik Arda Turan pályafutása csúcsát, a Barcelona török középpályása újabb botrányba keveredett.

Arda Turanra rájár a rúd

Arda Turant alaposan megviselhette a mögöttünk hagyott szezont, a törökök kiválósága továbbra sem találja a helyét a Barcelonánál, ahol idén mindössze 14 bajnokin jutott szóhoz és mindösszesen 1244 percet töltött a pályán. Ennyi idő alatt 3 góllal és 3 gólpasszal segítette a katalánokat, de nyilvánvaló, hogy az Atlético Madridban betöltött kulcsszerepe után ez édeskevés a 30 éves középpályásnak.

Nemrégiben számoltunk be arról, hogy Arda lemondta a török válogatottban való szereplést, miután a macedónok elleni felkészülési mérkőzés után a hazafelé tartó úton fizikailag is bántalmazott egy, a csapattal utazó újságírót.

A katalán sajtó most újabb szennyest teregetett ki a középpályásról: az Alcarta nevű rádió hétfőn arról adott hírt, hogy Arda Turannak anyagi problémái lehetnek. A rádió értesülései szerint a török játékos a szezon végéhez közeledve ellátogatott egy kaszinóba, ahol olyannyira elpártolt tőle a szerencse, hogy milliós fizetése ellenére anyagi válságba került. A katalán rádió szerint ez is lehetett az oka Arda szokatlanul agresszív viselkedésének a török újságíróval.

Turannak egyébként 2020-ig van érvényes szerződése a Barcelonával, amelynek irányítását Luis Enrique után Ernesto Valverde vette át. A következő idényre még nem állt össze a katalánok kerete, így nem lehet tudni, hogy a jelenlegi játékosok közül kire nem számít majd az új vezetőedző, a pletykák alapján azonban könnyen lehet, hogy Arda Turannak a jövőben még kevesebb lehetőség jutna a gránátvörös-kékeknél.