Magyar válogatott

A héten eldől, hogy Storck megy vagy marad

Napokon belül eldőlhet Bernd Storck sorsa, a válogatott szövetségi kapitányának beszámolóját a héten hallgatja meg az MLSZ elnöksége.

fotó: mlsz.hu

A Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke, Csányi Sándor kezdeményezte, hogy az Andorra elleni vereséget követően a szövetség elnöksége a jövő heti ülésén hallgassa meg Bernd Storck szövetségi kapitányt, és a beszámolója után az elnökség tárgyaljon a kialakult helyzetről - számolt be vasárnap este a mlsz.hu.

Mint ismert, a magyar válogatott péntek este óriási meglepetésre 1-0-s vereséget szenvedett a világranglista 186. helyén álló Andorrától a világbajnoki selejtező hatodik fordulójában. A magyar válogatott még soha nem kapott ki ilyen gyengén rangsorolt ellenféltől, továbbjutási esélyei végképp elszálltak, ráadásul sorozatban negyedik vereségét könyvelhette el úgy, hogy ezeken a találkozókon még csak gólt sem rúgott.

A pénteki mérkőzés után az 54 éves szakember úgy fogalmazott, a miniállamtól elszenvedett vereség "óriási blamázs", amit nem lehet megbocsájtani, ezért "mindenkinek vállalnia kell a felelősséget, én leszek az első, aki ezt megteszi".  Bernd Storck azt is hozzátette, hogy a jövőjét illetően nem ő az illetékes, maradásáról nem neki kell majd döntenie. Szintén a pénteki találkozó után Csányi Sándor MLSZ-elnök azt mondta, nem akar a "pillanat hevében" fontos kérdésekben nyilatkozni.

Most úgy fest, hogy a felek leülnek megvitatni a történteket és Bernd Storck sorsa napokon belül eldőlhet.

Szerinted menjen vagy maradjon Bernd Storck?x;
Magyarország#hun-hungary#5
186541
[2059311] 2017-06-09 20:45:00 Andorra - Magyarországx;