Bulvár

Sörözött meccs közben a bolgár védő, majd a 93. percben gólt is lőtt

  • varin

Gólt lőtt és még a tizenegyesét is belőtte a bolgár bekk, akinek sört küldtek a lelátóról.

Az intenzív testmozgás közbeni folyadékpótlás kiemelten fontos dolog a profi sportolóknál, alighanem ennek szellemében járt el Ivan Bandalovski is a múlt hét vasárnapi Levszki Szófia-Vereyra találkozón. A felek az Európa Ligáért vívtak óriási csatát, amikor is a 29. percben a szabadrúgáshoz jutó Vereyra játékosának, Bandalovskinak egy sört küldtek ajándékba a Levszki fanatikusai. A rutinos bekk köszönte szépen és belekortyolt egyet.

Úgy tűnik, a karrierje során mindössze nyolc gólt szerző hátvédre úgy hatott a sör, mint Popeye-re a spenót, hiszen a 93. percben éppen az ő góljával egyenlített a Vereyra, hosszabbításra kényszerítve ezzel a favorit Levszkit. A 16-szoros válogatott játékost olyannyira feldobta az ital, hogy még a büntetőpárbajban is értékesítette a maga tizenegyesét, pechére azonban ez is kevés volt, a Levkszi 9-8-ra nyerte a tiziket és ezzel ők kvalifikálták magukat az Európa Ligába.

via GIPHY

Bandalovski egyébként két nappal a meccs után már el is hagyta a Vereyrát, szerződése lejártát követően az Anorthoszisz Famagusztához igazolt Ciprusra. Ha egy korty sör egy gólt jelent, akkor alighanem a szigetországban is töltenek majd bele minden meccs előtt és közben néhány deci folyékony kenyeret.

[2507652] 2017-06-04 19:00:00 Levski Sofia - Vereyax;