Átigazolás

Mbappé nem Benzema és Morata, ő kezdene a Realban!

A Liverpool legendája, Steve Nicol szerint a francia tehetség már most kezdő lehetne Cristiano Ronaldo mellett.

Egészen biztosan a legtöbb európai csapatnál a nyár legfontosabb átigazolási célpontja Kylian Mbappé. A Monacónál szenzációs szezont futó 18 éves tehetségért a legnagyobb klubok állnak sorban, a The Telegraph szerint pedig a Real Madrid hamarosan egy 135 millió eurós ajánlattal tenne pontot a Mbappé-saga végére. Hogy vajon jó döntés lenne-e a játékos átigazolása, arról megoszlanak a vélemények, hiszen a kritikusok szerint Mbappé egy Real Madridban nem lenne stabil kezdő, ami ilyen fiatalon nem biztos, hogy szolgálná az érdekeit. Más véleményen van azonban a Liverpool korábbi skót bekkje, Steve Nicol.

"Úgy hiszem, ő lenne a kezdő, nem pedig Karim Benzema, legalábbis én minden gond nélkül döntenék a fiatal játékos mellett. Joggal tesszük fel a kérdést, hogy vajon Mbappéval lehetne még ennél is jobb a Real. És erre azt hiszem, az a válasz, hogy igen, vele még egy szintet feljebb lépne a Zidane-csapat"- mondta Nicol.

A skót állítását szakértő kollégája, Shaka Hislop sem cáfolta meg, az exkapus szerint is Mbappé mellett kellene letennie a voksát Zidane-nak. "Ne értsenek félre, Benzema szenzációs volt a BL-döntőben, de az elmúlt hónapokban még az is kérdés volt, hogy Morata jobb opció-e vagy sem, mint Benzema. Az pedig nem is kérdés, hogy igen. Ebből pedig egyenesen következik, hogy Benzemánál is lehetne jobb opció, ő pedig Mbappé" - zárta rövidre a West Ham és a Newcastle korábbi portása.

A fogadóirodák szorzói szerint Mbappé esetében még mindig a Monacóban maradás a favorit opció, a kihívók között pedig a Real Madrid és az Arsenal szorzója messze a legalacsonyabb.

Melyik klub játékosa lesz Mbappé szeptemberben?
Monaco 2.25
Real Madrid 3.00
Arsenal 4.00
Manchester City 10.00
Manchester United 15.00
Liverpool 19.00
Barcelona 26.00