Felkészülés

A realosok nélkül is a spanyolok a favoritok

Szerda este Spanyolország Murciában Kolumbia ellen vív felkészülési találkozót. Mindkét oldalon jó pár kulcsember kimarad majd.

rfes.es

Vasárnap a spanyolok Macedóniában lépnek pályára a világbajnoki selejtező 6. fordulójában, és miután óriási harcban vannak a G csoport első helyéért Olaszországgal, ezért nem hibázhatnak Szkopjéban sem. Julen Lopetegui szövetségi kapitány azonban a szerdai felkészülési mérkőzést csak részben tudja a gyakorlásnak szentelni, miután több sztárjátékosának is kénytelen volt pihenőt adni, hiszen jó páran szombaton még Bajnokok Ligája-döntőt játszottak. Így bár ott van a spanyol csapat keretében Sergio Ramos, Daniel Carvajal, Álvaro Morata, Isco, Nacho és Marco Asensio is, meglepetés lenne, ha a realosok közül bárki is kezdene Kolumbia ellen.

rfes.es

A spanyol válogatott Loptegui kezei alatt még nem szenvedett vereséget, ez jelenleg egy nyolc mérkőzés óta tartó veretlenségi szériát jelent. A murciai stadionba már napokkal korábban elfogyott az összes belépő, a spanyol játékosok pedig elszánt nyilatkozatokat tettek a mérkőzés előtt. Ezek alapján egy motivált hazai gárdára számíthatunk.

Ezzel szemben Kolumbia egyáltalán nincs jó formában, utolsó hat mérkőzéséből csak kettőt tudott megnyerni, szerdán ráadásul James Rodríguez és Juan Cuadrado is legfeljebb a kispadon kezd majd, miután mind a ketten érdekeltek voltak a szombati BL-fináléban.

A Tippmixpro adatai szerint egyébként a fogadók döntő többsége a hazai kimenetelre helyezte el fogadását, a tegnapi meccsel ellentétben ezúttal mi is a tömeggel értünk egyet. A csatársorban Diego Costával és Pedróval, a középpályán David Silvával és Thiago Alcantarával ez a spanyol csapat képes lehet arra, hogy feltörje a kolumbiai védelmet, míg  a James nélküli felálló dél-amerikai csapat egyáltalán nem biztos, hogy képes lesz hozni legjobbját.

tippmixpro.hu

A bukik mindössze 1.48-as szorzót kínálnak a hazaira, de ha kizárjuk az 1-0-s végeredményt, akkor egy kombinált fogadással tudunk emelni a szorzó értékén.

hatharom.com
Hazai és 1,5 gólnál több
@1.75
[2481709] 2017-06-07 21:30:00 Spanyolország - Kolumbiax;