Bajnokok Ligája

Khedira a Real-szurkolóknak is visszavágna

A Juventus német légiósa a madridi élményeiről beszélt a BL-döntőt megelőzően.

Már csak két nap, és megtudjuk, melyik csapat ülhet fel Európa trónjára. A Juventus-Real Madrid finálé különlegesnek ígérkezik, hiszen az olaszok triplázhatnak, a spanyolok pedig címet védhetnek, mint ahogyan a főszereplők között is sokan érzelmileg kötődnek az ellenfélhez. Ezúttal Sami Khedira mesélt a madridi éveiről, kiemelve, mennyire mostohán bántak vele a saját szurkolói.

"Különleges volt Madridban futballozni és jó szívvel mondhatom el, hogy mindig 100%-osan megbecsültek és bíztak bennem az edzőim. A szurkolókkal viszont más volt a helyzet. Hiába volt tíz jó meccsem egymás után, az itt csak természetesnek számít. Ha viszont a tizenegyedik nem sikerül jól, azonnal kérdőre vont mindenki a szurkolók és a sajtó részéről, hogy vajon elég jó vagyok-e ehhez a csapathoz" - mesélte a német világbajnok.

Khedira 2010. és 2015. között állt a Real Madrid alkalmazásában, 161 mérkőzésen pedig 9 gólig és 13 gólpasszig jutott.

Khedira idén mindössze két BL-találkozón nem jutott szóhoz, a Dinamo Zágráb ellen csere volt, míg a Monaco elleni odavágón eltiltás miatt nem kapott játéklehetőséget. A szaksajtó szerint a 30 éves védekező középpályás Cardiffban is a kezdőben kap majd szerepet.

A Bajnokok Ligája fináléjának szorzói az elmúlt napokban nem változtak, a    -n továbbra is 1.80 az odds a Real Madridra és 1.90 a Juventusra.

[2490505] 2017-06-03 20:45:00 Juventus - Real Madridx;