Átigazolás

Aubameyang már házat is vett új csapata városában?

A gaboni támadó 10 millió eurós éves fizetésért igazolhat el a Borussia Dortmundtól.

Noha a játékosok "ellenségének" tartott Thomas Tuchel távozott kedden délután a Dortmund együttesétől, erőteljesen úgy tűnik, hogy Pierre-Emerick Aubameyang is elhagyja a Signal Iduna Parkot a nyáron. Noha a gaboni támadót ostromolta a Real Madrid és több kínai együttes is, úgy tűnik, a PSG lesz a befutó.

Legalábbis a goal.com információ szerint Párizs külvárosában Neuilly-sur-Seine-ben vett lakást a támadó, amely komoly jelnek tűnik arra, hogy melyik csapatot is választja majd Auba.

Melyik csapat játékosa lesz Aubameyang szeptember elején?
PSG 1.10
Borussia Dortmund 9.00
Bármelyik kínai csapat 19.00
Real Madrid 15.00
AC Milan 17.00

Párizsban egyébként nem az idén 31 gólt szerző gólkirály lett volna az elsődleges opció, hanem Alexis Sánchez, ám a chilei klasszis vélhetően Manchester kék felére költözik majd, nem pedig a francia fővárosba.

A különböző nemzetközi médiumok szerint a tárgyalások már folynak a felek között, ha pedig sikerül megállapodnia a PSG-nek a Dortmunddal, Aubameyang 10 millió eurós éves fizetésért kerülhet Unai Emery csapatához.

Ezzel egyébként egybecsengenek a bukmékerek szorzói is, a PSG-be való igazolásra már csak 1.10-szeres (!!!) oddson fogadhatunk, míg ha a gaboni játékos maradna Dortmundban, 9-szeres pénzt tehetnénk zsebre. Ráadásul a PSG szorzója egy órával a cikk publikálása előtt még 2.50 volt.