Spanyol foci

A Real másfél perc alatt eldöntötte az aranymeccset

  • MVB80

33. bajnoki címét nyerte a Real Madrid, miután 2-0-ra nyert Málagában. Így aztán hiába fordított a Barcelona az Eibar ellen.

A Real Madrid másfél perc alatt jelezte, hogy semmit nem szeretne a véletlenre bízni, Isco zseniális labdával ugratta ki Cristiano Ronaldót, aki kicselezte Kamenit, és a hálóba gurított.

Ekkor már fogta a bajnoki trófea fülét a Real, és még erősebben szoríthatta, amikor a Barcelona hátrányba került a Nou Campban, a labdát a léc alá vágó Inui lett az első japán, aki betalált a katalánoknak.

A Barcában nevelkedő Sandro nagyon fogadkozott, hogy belerondít a Real ünnepébe, volt is két lehetősége, főleg a szabadrúgása volt veszélyes, amit Navas bravúrral és a testi épségét sem kímélve tolt ki. A Real és Ronaldo is közel volt a második góljához az első félidő hajrájában, de Kameni a közeli lövést hárítani tudta.

A Real uralta a meccset a második félidőben is, és az 55. percben Benzema nagyjából el is döntött mindent, egy szöglet után Sergio Ramos lövését valahogy kiszedte Kameni, de Varane melléről a lesen álló Benzema elé pattant a labda, ő pedig nem hibázott.

Mindeközben a Nou Campban az Eibar 2-0-ra elhúzott, Inui még az elsőnél is nagyobb gólt lőtt,

de a Barca 13 perc alatt fordított, pedig Messi még egy büntetőt is elrontott.

 

 

A Málaga egy kapufát még fel tudott mutatni, de a sajtot nem tudta kiénekelni a madridiak szájából, a Real 33. alkalommal lett bajnok.

[2300883] 2017-05-21 20:00:00 Malaga - Real Madridx;

A Barca végül 4-2-re nyert, Messi a végén még lőtt egy szenzációs szólógólt, és 37 góljával ő lett a gólkirály, és ezzel övé az európai Aranycipő. 

[2300882] 2017-05-21 20:00:00 Barcelona - Eibarx;
now;87
211384