NB I

A Vidi-Fradi mellett az Újpest meccsére is tippeltünk

Két forduló maradt még az OTP Bank Liga szezonjából, a hátralévő játéknapokra pedig összeállítunk egy-egy kombinációs szelvényt a hétvégi kiadások fedezésére. Lássuk a kilencediket!

Első bajnokiját nyerheti idén a Szusza Ferenc Stadionban az Újpest. - Fotó: facebook.com/ujpestfootballclub

Újpest-Haladás
Tipp: Újpest
Odds:
TippmixPro@2.10

Az Újpest egyre botrányosabban teljesít, a csapat már oda jutott, hogy akár még ki is eshet az NB I-ből. Egy győzelemmel viszont meghosszabbíthatja élvonalbeli tagságát, ráadásul hátra dőlve várhatná az utolsó fordulót. A lila-fehérek szerencséje, hogy egy olyan együttessel találkoznak a 32. fordulóban, amely szintén gödörben van, hiszen a Haladásnak sem megy az utóbbi hetekben, a legutolsó négy bajnokijából csak egyet tudott megnyerni. A vendégek ráadásul tét nélkül léphetnek pályára, hiszen ugyan matematikailag van még esélyük a dobogót is elérni, ám olyan nagy előttük a tülekedés, hogy borítékolható, hogy maximum az ötödik helyet tudják elcsípni.

Egyértelmű tehát, hogy melyik együttesnek fontosabb a mérkőzés, ráadásul óriás szégyen lenne az újpestieknek, ha úgy tudnák le bajnoki idényüket, hogy egyetlen meccset sem nyertek saját stadionjukban...

[2295588] 2017-05-20 18:00:00 Újpest - Haladásx;

Videoton - Ferencváros
Tipp: Mindkét csapat szerez gólt
Odds: TippmixPro@1.80

A forduló leginkább várt mérkőzését Felcsúton rendezik, ahol a bajnoki címre hajazó Videoton a címvédő Ferencvárost fogadja. A vendég zöld-fehérek a hét közepén bejutottak a Magyar Kupa fináléjába, és a bukik szerint komoly esélyük van, hogy idén se maradjanak trófea nélkül. Ezzel együtt a Fradi nem fogja feladni a Vidi elleni rangadót, pláne úgy, hogy Doll fiai egészen jó formába lendültek, az utolsó 4 fordulóban 10 pontot szereztek.

A Videoton számára nem maradt választás, le kell győznie az FTC-t, hogy aztán jövő héten Kispesten a Honvéddal megvívja a bajnoki finálét. Henning Berg csapata a legtöbb gólt szerezte idáig a bajnokságban, a Fradi ellen pedig az utolsó 4 tétmeccsén nem kapott ki. Pályaválasztóként a Videoton mindig rúgott legalább egy gólt az ellenfeleknek, ez a széria pedig véleményünk szerint nem ezen a rendkívül fontos találkozón szakad majd meg.

A Videoton győzelmi kényszerben van, a Fradin viszont nincs teher, így ezen a találkozón a mindkét csapat szerez gól fogadásban látjuk a legtöbb fantáziát.

[2295589] 2017-05-20 20:30:00 Videoton - Ferencvárosx;

Mezőkövesd-Paks
Tipp: Döntetlen vagy Paks
Odds: TippmixPro@1.57

Hiába élet-halál már minden perc a Mezőkövesd számára az NB I-ben, az ésszerűség azt diktálja, hogy a borsodiak esnek ki az NB I-ből, hiszen egyszerűen gyengébb játékosok alkotják a csapatot, mint bármelyik riválist. A borsodiak rettenetes formában vannak, hat meccsen húsz gólt kaptak, másfél hónapja nem hagyták el győztesen a pályát és idén a Paks már kétszer is nagyon simán megverte őket.

A tolnai csapat még egy gigászi hajrával akár a harmadik helyre is odaérhet, de enélkül is ők a mérkőzés esélyesei, ráadásul az önbizalommal sem lehet gond, hiszen Csertői Aurél tanítványai két 3-0-s sikerből érkeznek majd a Matyóföldre. Mindezek fényében a maximum, amit a Kövesd elérhet szombat este, az a döntetlen.

hatharom.com

Újpest-Haladás

Újpest

Videoton - Ferencváros

Mindkét csapat szerez gólt

Mezőkövesd-Paks Döntetlen vagy Paks
@5.94
2017-05-20;212