Premier League

A Southampton revansot venne a Manchester Uniteden

A Szentek az elbukott Ligakupa-döntő miatt szeretnének visszavágni a Vörös Ördögöknek szerdán.

A Szentek revansot vennének a Vörös Ördögökön. - Fotó: 90min.com

Szerdán hivatalosan is véget ér a 28. forduló a Premer League-ben, amikor is a Southampton és a Manchester United csap össze. A felek randevúja ezúttal a Szenteknek fontosabb, akik szeretnének visszavágni a Vörös Ördögöknek a Ligakupa döntőben elszenvedett vereségért.

1x2    
Southampton Döntetlen Manchester United
2.60 3.20 2.60

Ennek köszönhetően a déliek biztos, hogy motiváltan lépnek pályára, akik egyébként is harcban vannak a nyolcadik helyért. Ráadásul a hétvégén lezárták az öt meccsből álló nyeretlenségi szériájukat, hiszen szombaton a Middlesbrough otthonában tudtak győzni, ami a játékosok önbizalmának biztos nem tett rosszat az utolsó hét előtt.

További jó hír a Soton szimpatizánsainak számára, hogy Claude Puel mester immáron csak két játékosára, Virgival van Dijkra és Alex McCarthyra nem számíthat biztosan szerdán, a csapat többi futballistája ugyanis vélhetően harcra kész lesz.

[2252461] 2017-05-17 20:45:00 Southampton - Manchester Unitedx;

Ami a vendégeket illeti, a Manchester United borítékolható, hogy a hatodik helyen zár a bajnokságban, azonban a szezon legfontosabb meccse még hátra van a csapat számára, nevezetesen az egy hét múlva rendezendő Európa Liga-finálé. A gárdánál tehát már mindenki arra az ütközetre fókuszál, aminek José Mourinho többször is hangot adott, így nem meglepő, hogy az utolsó négy bajnokiján nyeretlen maradt a manchesteri alakulat.

Mindezeknek köszönhetően biztos, hogy ismét egy alaposan felforgatott United futhat ki a St. Mary's gyepére, de egyébként is sok a hiányzója a vendégcsapatnak. A portugál mesternek ugyanis Zlatan Ibrahimovicot, Paul Pogbát, Ashley Youngot, Marcos Rojót, Timothy Fosu-Mensah-t és Luke Shaw-t is nélkülöznie kell hétközben, míg Daley Blindet vélhetően pihenteti a szakvezető, helyette Matteo Darmian játszhat a védelem baloldalán.

Összességében szinte biztosra vehető, hogy a hazaiak lényegesen motiváltabban lépnek pályára, és szernének visszavágni a Unitednak. Ugyanakkor a Szenteknek nagyon nem megy otthoni környezetükben a Vörös Ördögök ellen, ugyanis a felek legutóbbi nyolc southamptoni meccséből hetet a vendégek nyertek meg, a maradék egyen pedig döntetlen született. Talán ennek is betudható, hogy a bukmékerek sem tudják igazán, hogy mire számítsanak, ugyanis abszolút háromesélyesnek hozták ki a mérkőzést, ráadásul kevés találatot várnak, hiszen aki például 2,5-nél több gólra fogad, az megduplázhatja pénzét a    -n.

209498