TipPics

Olvasónk megint szépet kaszált, itt a nyertes szelvény - fotó

Négy focimeccs, 75-szörös szorzó, 1000 forintból több tízezer forint haszon - olvasónk újabb nyertes szelvényt küldött nekünk.

Múlt héten számoltunk be 'migiri' nevű felhasználónk csodaszép szelvényéről, amelynek köszönhetően közel 64 ezer forint ütötte a markát.

Migiri most újabb megosztással örvendeztetett meg minket, a nyeremény pedig a múltkorinál is magasabb. Felhasználónk a múlt hét közepén megrendezésre kerülő találkozókkal kaszált nagyot, például remekül ráérzett az Atlético Madrid - Real Madrid Bajnokok Ligája elődöntős ütközetre is (2-1), ahol 3,60-as szorzót csípett meg, de jól olvasta a Soton és az Arsenal elhalasztott bajnokiját is (0-2).

Négy futballmérkőzést pakolt fel egymás mellé, a szelvény eredő oddsa közel 75-szörös volt, az alaptét pedig 1000 forint, így szép kis hasznot hozott számára ez a szelvény.

Migiri egyébként rendszeresen tölt fel képeket nyereményeiről a hatharom.com TipPics-rendszerébe, áprilisban például egy közel 200 000 forintos kaszálást osztott meg velünk.

Ha neked is akadnak szép nyereményeid, ne habozz, töltsd fel a szelvényedet te is és mi megírjuk!