Bajnokok Ligája

Ronaldo itt sem tudja utolérni Messit?

A gólkirályi cím szempontjából sokba kerülhet CR7-nek, hogy a Calderónban nem tudott betalálni.

Noha kétségtelenül szenzációs idénye van Cristiano Ronaldónak és az már most készpénznek vehető, hogy a portugálnál landol az idei Aranylabda, úgy tűnik, CR7-nek idén a gólkirályi címekről le kell mondania.

Fotó: Cristiano Ronaldo Daily

Mint arra emlékezhetünk, a franciaországi kontinensviadalon Antoine Griezmann meggyőző fölénnyel nyerte a gólkirályi címet, míg a La Ligában nem kevesebb, mint 15 góllal van lemaradva Ronaldo Lionel Messitől úgy, hogy emellett kevésbé is hatékony, kevesebb gólpasszt adott, viszont majdnem ugyanannyi lövéssel próbálkozott, mint az argentin.

A két elbukott aranycipő után most a Bajnokok Ligájában sem áll jól a négyszeres aranylabdás szénája, hiszen egy találattal még mindig Lionel Messi mögött áll, ami nagyban csökkenti az esélyeit.

Ki lesz a Bajnokok Ligája gólkirálya?
Lionel Messi 1.36
Cristiano Ronaldo 3.00
Karim Benzema 1001.00
Gonzalo Higuaín 4501.00
Azonosság esetén feleződik a feltett tét.

Noha CR7 a Real Madrid mind a 12 BL-találkozóját az elsőtől az utolsó percig végigjátszotta, mindössze tíz gólnál tart, amelyből nyolcat is a negyeddöntők óta szerzett. Ám mivel az Atlético Madrid elleni visszavágón nem tudott betalálni Oblak ketrecébe, a gólhátránya megmaradt.

Mindezek fényében nem csoda, hogy Ronaldóra immáron 3-szoros szorzóval fogadhatunk, míg Messi sikere (vagyis ha Ronaldo nem talál be a döntőben) 1.36-szoros szorzóval kecsegtet. Amennyiben x-re végződik a párharc, az irodák a feltett tétet megfelezik és úgy számolják ki a nyereményt, tehát ha a portugál egy gólt szerez, pénzünk 1.50-szeresét nyerhetjük vissza.

Egy-egy komoly érvet tudnánk felhozni mind amellett, hogy Ronaldo gólt szerez, mind pedig amellett, hogy nem.

  • Az idei BL-szezon kieséses szakaszában egyedül Kylian Mbappé tudta bevenni Gigi Buffon kapuját, közel 700 perc után.
     
  • Lionel Messi soha nem szerzett még gólt Buffon ellen, Cristiano Ronaldo viszont négy mérkőzésen ötször is eredményes volt ellene.

A döntőre június 3-án, Cardiffban kerül sor, a fogadóirodák szerint pedig a finálé esélyese a Real Madrid.

[2490505] 2017-06-03 20:45:00 Juventus - Real Madridx;