Bajnokok Ligája

Ha igaza lesz a többségnek, azzal komoly pénzt lehet keresni

3-0-s előnyből várja a Real Madrid a városi rivális Atlético elleni Bajnokok Ligája elődöntő visszavágóját. A magyar fogadók szerint Ronaldóék a szerdai meccset is megnyerik.

Cristiano Ronaldo mesterhármasával a Real Madrid 3-0-ra nyerni tudott a Bernabéuban az egy héttel ezelőtti odavágón, így gyakorlatilag fél lábbal a június eleji fináléban érezheti magát. Az Atléticónak kisebb csodát kéne tennie a továbbjutáshoz, amelyre a külföldi fogadóirodák 26-szoros pénzt fizetnek.

1x2    
Atlético Madrid Döntetlen Real Madrid
2.55 3.35 2.55

A   -n közzétett adatok szerint a fogadók többsége egyáltalán nem bízik Diego Simeone fiaiban, hiszen a beérkezett tétek mindössze 11 százaléka vár hazai győzelmet, szemben azzal a 66 százalékkal, amely a Real Madrid sikerét várja. A döntetlenre a tétek 23 százalékát pakolták fel. 

Ebben a felállásban az Atlético Madrid utoljára 2015 februárjában tudta legyőzni a királyi gárdát, akkor Niguez és Mandzukic vezérletével 4-0-ra nyertek a Matracosok. Legutóbb azonban a Real Madrid 3-0-ra nyert a Vicente Calderónban, most pedig akár egy szűk vereség is bőven belefér Ronaldóéknak.  A mérkőzésről részletesebb ebben a cikkünkben foglalkoztunk.

[2490503] 2017-05-10 20:45:00 Atlético Madrid - Real Madridx;