Bajnokok Ligája

Félelem nélkül kell támadnia a Monacónak

A franciáknak azt kell tenniük, amit egész évben: támadni és sok gólt szerezni. Más esélyük nincs.

A visszavágó szorzói
   
Juventus Döntetlen Monaco
1.60 3.80 5.20

Szinte lehetetlen helyzetből, kétgólos hátrányból várja a kedd esti visszavágót a Monaco. A francia meglepetéscsapat a Juventus vendége lesz, amely egy hete remek játékkal és két Higuaín-góllal szinte biztosan eldöntötte a továbbjutást. A Monacónak azonban idén már többször sikerült csodát tennie, így bár Jardimék esélye mikroszkopikus, afelől kétségünk se legyen, hogy ők elhiszik, továbbjuthatnak.

Az első mérkőzés összefoglalója

A Juventus utoljára 2012-ben játszott olyan mérkőzést, amely kedd este a biztos kiesést jelentené, ekkor az Inter tudott nyerni 3-1-re Torinóban.

"Minden kétség és baljós gondolat nélkül kell támadnunk ma este, nincs is más esélyünk. Az első mérkőzésen sokat próbálkoztunk, de a Juventus klinikai pontossággal hajtotta végre feladatát. Szeretnénk kedden este valóra váltani álmainkat, vagyis bejutni a fináléba. De bárhogyan is alakul, én rendkívül büszke vagyok a srácokra, és ezen nem változtatna semmilyen eredmény.

Nagyon sok problémát okozott nekünk a Juventus, ezért változtatnunk kell a taktikánkon. Különösen Dani Alvesre kell odafigyelnünk, mert szenzációs játékos és már megszokta, hogy ilyen volumenű mérkőzéseken játszik" - nyilatkozta Jardim, aki elmondta, nagyon bízik Falcao játékában, Mendy szereplése viszont kérdéses, a hátvéd ugyanis sérüléssel bajlódik.

[2490504] 2017-05-09 20:45:00 Juventus - Monacox

Hogy nem mondott le még a továbbjutásról a Monaco, azt Djibril Sidibe, a franciák jobbhátvédje is megerősítette a mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón.

"Még mindig hiszünk abban, hogy finalisták leszünk. Lehet, hogy elveszítettük az első mérkőzést, de jól játszottunk. Mindent megteszünk majd a fordításért, tele vagyunk energiával és elszántsággal. Készen állunk egy nagy mérkőzésre, egy remek stadionban, egy kitűnő csapat ellen" - mondta Sidibe.

Fotó: gamebet.news.com

A másik oldalon Massimiliano Allegri természetesen óvatosságra intette csapatát, kiemelve, hogy a továbbjutás még nincs meg. Az olasz tréner hozzátette, kezdetni fogja Mandzukicot, Dybalát, Cuadradót és Higuaínt is.

Az olaszok tehát bár döntőben érezhetik magukat, tényleg nem lesz számukra sétagalopp ez 90 perc. A Monaco bátran fog támadni, mert nekik gólokat kell szerezniük, méghozzá többet is. Véleményünk szerint ezúttal Buffon sem marad érintetlen, ám az őrült francia rohamoknak több torinói gól is lesz az eredménye.

hatharom.com
Hazai és több, mint 2,5 gól
@2.35
[2490504] 2017-05-09 20:45:00 Juventus - Monacox;