Serie A

A gólokra érdemes fogadni a torinói derbin

Bárhogyan is alakul, szombaton még biztosan nem pezsgőzhetnek Higuaínék, ám ez csak idő kérdése.

Elégedett csapatok torinói derbijére kerül sor szombat este, a Juventus a városi rivális Torinót fogadja hazai pályán. Habár az Öreg Hölgy előnye tetemes, Khediráék még akkor sem ünnepelhetnek, ha nyernek a Bikák ellen, bajnokot csak a Milan csinálhat belőlük ebben a fordulóban, ha pontot szereznek a Roma ellen.

Fotó: The Indian Express

"Nem álmodozunk, csak arra figyelünk, ami előttünk áll. Előbb szeretnénk pontokat szerezni a Torino ellen, aztán meglátjuk vasárnap, hogy mire elég a győzelmünk. Egymás után jönnek a kulcsmeccsek, de nem szabad előrébb tekintenünk, mint a következő mérkőzés" - nyilatkozta a német középpályás.

Habár a Juventus kedvező helyzetből várhatja a keddi Bajnokok Ligája-visszavágót, Allegri beismerte, rotálni fogja csapatát, így az készpénznek vehető, hogy a Dybala-Mandzukic-Higuaín trió nem kezd majd a rivális ellen, mint ahogyan Chiellini és Pjanic is könnyen a padon találhatja magát.

[2320014] 2017-05-06 20:45:00 Juventus - Torinox;10

A vendégeknél talán kevesebb lesz a motiváció, hiszen Szinisa Mihajlovics fiai szinte biztosan a 9. helyen végeznek. A legfontosabb Andrea Belottinak lehet a találkozó, aki harcban van a gólkirályi címért és bizony reménykedhetnek is a Bikák, mert idegenben az elmúlt hetekben eredményesek tudtak lenni - igaz, a Juvénál azért szerényebb képességű csapatok ellen.

Gólokban nem volt hiány ebben a párosításban az elmúlt években, 2014 óta 3,67 volt a gólátlag és a hat találkozóból ötször mindkét fél betalált.

Abban biztosak lehetünk, hogy Allegri célja a bajnoki cím minél hamarabbi eldöntése, hiszen a Juventusra vár még egy kupadöntő és egy BL-finálé is, így a jövő héten már úgy szeretnék fogadni a Monacót, hogy a scudetto zsebben. Ráadásul a legkevésbé sem hiányzik most a csapatnak, hogy a jövő heti Roma-Juventus derbinek legyen még bármi tétje. Ennek szellemében mi merünk tippelni a Zebrák sikerére, ami gólgazdag, látványos mérkőzésen születhet meg.

hatharom.com
Hazai és 2.5 gól felett
@1.85
2017-05-06;55
2017-05-07;55
211987