Premier League

Baráti szorzók, noha a meccs csak az egyik csapatnak fontos

Sem Ronald Koemant, sem pedig az Evertont nem érdekli a Swansea elleni bajnoki. Mégis ők a favoritok.

Élet-halál mérkőzést játszik szombat kora este a Swansea City az Everton ellen, hiszen ha a Hattyúk nem győzik le ellenfelüket, szinte biztosan kiesnek a Premier League-ből. Habár az Everton igencsak masszív csapat benyomását kelti idén, Ronald Koeman fiai nem valószínű, hogy megszakadnak majd a győzelemért a walesi gárda ellen.

Fotó: goal.com

Tudniillik a liverpooli együttesnek már nem lehet különösebb motivációja, lefelé nem vezet számukra út a tabellán és ahhoz is bravúrra lenne szükségük, hogy a 7. helynél előrébb lépjenek.

Swansea Döntetlen Everton
2.65 3.25 2.50

A holland mester ráadásul két játékosát is nélkülözi majd a Liberty Stadiumban, Morgan Schneiderlin és James McCarthy is sérült, így nem tartanak a csapattal Walesbe.

Koeman egyébként a hírek szerint jelenleg izgalmasabb ügyekkel van elfoglalva, mint az Everton edzői széke, egy katalán lapnak nyilatkozva ugyanis elárulta, nagyon szeretne a Barcelona edzője lenni, amelyre minden esélye meg is van.

[2252540] 2017-05-06 18:30:00 Swansea - Evertonx;5

Noha a fogadóirodák egy hangyányival esélyesebbnek tartják a győzelemre Lukakuékat még idegenben is, ezt az elmúlt mérkőzések alapján semmi nem indokolja, hiszen az Everton szeptember közepe óta csak két bajnokit tudott megnyerni otthonától távol, a Swansea viszont január 31-e óta hat hazai találkozón 13 pontot is gyűjtött, és mindössze a Spurs vitte el a három pontot a Libertyből.

Ha pedig még ehhez hozzávesszük azt is, hogy a liverpooliak 2013 óta nem tudtak nyerni a Swansea vendégeként és az utolsó hat bajnokijukon egyaránt veretlenek maradtak a Hattyúk, máris összeállhat a fejünkben, hogy miért is éri meg 1.55-szörös szorzóért behúzni az 1x-et erre a találkozóra.

[2252540] 2017-05-06 18:30:00 Swansea - Evertonx;
209498