Sportfogadás

Többek közt a Chelsea-vel nyernénk - PL-tippek

Lássuk, hogy a hétvégén mely tippeket érzik a legerősebbnek tippmestereink, szerkesztőink!

A hatharom.com tippmesterei és szerkesztői összeállították szelvényüket a hétvégére, amivel hatalmasat lehet kaszálni. Ne is ragozzuk tovább a szót, lássuk a tippeket!

West Bromwich-Leicester
Tipp: Döntetlen vagy Leicester
Odds:
1.47 @ Tippmixpro

Egyik csapat sincs igazán formában, hiszen a West Bromwich a legutóbbi négy meccsén csak egy pontot szerzett, ráadásul 375 perce (!) gólképtelen a csapat, míg a Leicester az utolsó öt tétmérkőzésén maradt nyeretlen. 

A birminghamiek visszaesése egyébiránt nem meglepő, hiszen már hetek óta nincs tétje számukra a bajnokságnak, az elsődleges céljukat, vagyis a bennmaradást, kiharcolták, míg a második cél is voltaképp zsebben van, hiszen borítékolható, hogy a táblázat első felében végeznek. Ezzel szemben a Leicesternek még egy győzelemre minimum szüksége van ahhoz, hogy tényleg megmeneküljön a kieséstől, főleg, ha nem akarják a Rókák, hogy a sorsuk a más kezében legyen.

A Citynek pedig összejöhet akár a győzelem is szombaton, hiszen a csapatnak jól megy Hawthorns Stadionban, a legutóbbi két PL-meccsét egyaránt megnyerték Jamie Vardyék Birminghamben. Így pedig szerintünk a vendégek felé billen a mérleg nyelve, vagyis bőven van érték az X2-ben.

[2252531] 2017-04-29 16:00:00 West Bromwich Albion - Leicesterx;

Crystal Palace-Burnley
Tipp: Crystal Palace
Odds:
 1.75 @ Tippmixpro

Ha minden úgy alakul, akkor a Crystal Palace szombaton bebiztosíthatja bennmaradását a Premier League-ben. Ám ehhez először az kell, hogy a Sasok legyőzzék a Burnley együttesét. Erre minden esélye meg van Sam Allardyce-éknak, hiszen a londoniak jó formának örvendenek, még akkor is, ha szerdán alulmaradtak hazai pályán a bivalyerős Tottenhammel szemben.

Az újoncnak ugyanis nem igazán megy az elmúlt hetekben, sőt hónapokban, hiszen a Burnley februártól számított 12 tétmérkőzése közül mindössze egyet tudott megnyerni, s ezen intervallum alatt csak nyolc találatot szerzett. A bordó-kékeknek házon kívül amúgy sem megy, 17 idegenbeli Premier League találkozóján négy döntetlen mellett 13 vereség a mérlege a vendégeknek. Szegény csapatot pedig még az ág is húzza, hiszen egyre több a sérült játékosa Sean Dyche mesternek, ráadásul a héten robbant a bomba: Joey Bartont fogadási botrány miatt eltiltották.

Mindezek után egyértelmű, hogy a lényegesen jobb passzban lévő, erősebb játékoskerettel rendelkező, hazai pályán játszó Crystal Palace a mérkőzés esélyese.

[2252522] 2017-04-29 18:30:00 Crystal Palace - Burnleyx;

Everton-Chelsea
Tipp: Chelsea
Odds: 
1.95 @ Tippmixpro

Hiába a nagy hajrá, az Everton kifulladni látszik a szezon végére, hiszen a liverpooli alakulat az elmúlt héten nagyon gyengén játszott a West Ham otthonában. Ezzel szemben a Chelsea két magabiztos győzelemmel feledtette a Manchester United elleni vereséget, hiszen Antonio Conte fiai a Tottenham és a Southampton ellen is egyaránt 4-2-re nyertek.

Az Evertonnak ráadásul nincs is igazán esélye előrelépni a hetedik helyről, hiszen két meccsel többet játszott, mint a hatodik pozícióban lévő Arsenal, s még így is két egység a hátránya Ronald Koemanéknak. A londoniak ugyanakkor győzelmi kényszerben vannak, hiszen a Spurs négypontos lemaradással üldözi a Kékeket. 

Noha a Goodison Parkban a legutóbbi két tétmeccsét egyaránt elbukta a Chelsea, a formák, a motivációsbeli különbség, s az őszi, 5-0-s siker alapján minden esélye megvan arra Diego Costáéknak, hogy a szezonban másodjára is legyőzzék az Everton együttesét, amely egyébiránt az utolsó nehéz meccse a bajnokságban a fővárosiaknak.

[2252523] 2017-04-30 15:05:00 Everton - Chelseax;
hatharom.com
West Bromwich-Leicester Leicester vagy döntetlen
Crystal Palace-Burnley Crystal Palace
Everton-Chelsea Chelsea
@ 5.14